Мій новий фаворит Guerlain Aqua Allegoria Nettare Di Sole

Чесно кажучи, раніше я не звертала уваги на цю лінійку, але нещодавно підійшла до стенду з цими флаконами і далі все як в тумані :)

В лінійці Aqua Allegoria по моєму кожен може знайти щось своє, але мене найбільше зачепили ці два аромати: Nettare Di Sole та Mandarine Basilic.

В ароматі Mandarine Basilic все логічно, пахне мандаринами і базилік врівноважує своєю травянистістю. Дуже класний, але я обрала його в мініатюрі, так як щодня не хочу наносити, бо найбільше я люблю аромати чисоти)

Nettare Di Sole це прям любов! Якщо вам подобаються аромати TOM FORD de Soleil Blanc та Maison Margiela REPLICA Beach Walk - то і цей аромат вам підійде 100%. Для мене вони всі майже ідентичні. Це якийсь аромат весни, чистоти, свіжості, нектару білих квітів, теплого вітру. На цей парфюм варто звернути увагу.

По стійкості важко сказати, так як саме на собі я його не відчуваю майже, але протягом дня уловлюю, особливо на волоссі та одязі. Для мене це ідеально, бо коли я відчуваю аромат сильний цілий день - в мене починає оліти голова. На одязі відчуваю довго, мабудь десь декілька днів точно.

Продукти для цього looks

Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic