Яскравий макіяж з фольгою від GlamShop

Я маю в своєму арсеналі дві фолги від GlamShop світлу та темну. Це цікавий, проте складний у використанні продукт: будь-яка фольга це не легка тінюшка і потребує певних зусиль. Проте, якщо виділити на неї час та сили - отримаєшь приголомшливий результат.

Для цього лукс я обрала темну фольгу у відтінку Purple Sapphire, наносила невеликими ділянками у внутрішню частину очей, та над ліву брову, на клей також від GlamShop. Відтінок дуже гарний - це мультихром, що переливається від синього в зелений через яскраво фіолетовий. На фото виглядає фіолетово-рожевим, і можна помітити жовтуватий шифт - все через різницю у світлі, під різним світлом та кутом відтінок переливається по-іншому.

Мені дуже подобається ефект, але це заморочно, і на все повіко мені гарно нанести цю штуку не вдалося - вона піджовує око. Як алтернатива у того ж GlamShop є просто мультихроми в майже таких самих відтінках. (І не тільки у них...) А, ще в мене є рідкі тіні від GlamBee з коллекції Gravity з дуже схожим кольором і таким самим мультихромом, також у Lamel є подібна підводка (зараз вона в базовій колекції, раніше була з Moonrise) тобто на ринку є простіші формати, але побавитися іноді - можна.

На повіках в мене: тіні з палетки Revolution - Butterfly, в якості топера - тіні від GlamShop у відтінку Black Tourmaline. У міжвійці зелений олівець Eveline Variete і зелена підводка Lamel Meduza, на віях зелена туш від GlamBee HIT.

Продукти для цього looks

Makeup Revolution Forever Flawless Palette
Lovely Full Precision Brow Pencil
LAMEL Make Up Meduza Brush Eyeliner
Avon True Colour Ultra-Matte Lipstick
Eveline Cosmetics Variete Gel Eyeliner Pencil Waterproof