Яскравий макіяж з фольгою від GlamShop

Я маю в своєму арсеналі дві фолги від GlamShop світлу та темну. Це цікавий, проте складний у використанні продукт: будь-яка фольга це не легка тінюшка і потребує певних зусиль. Проте, якщо виділити на неї час та сили - отримаєшь приголомшливий результат.

Для цього лукс я обрала темну фольгу у відтінку Purple Sapphire, наносила невеликими ділянками у внутрішню частину очей, та над ліву брову, на клей також від GlamShop. Відтінок дуже гарний - це мультихром, що переливається від синього в зелений через яскраво фіолетовий. На фото виглядає фіолетово-рожевим, і можна помітити жовтуватий шифт - все через різницю у світлі, під різним світлом та кутом відтінок переливається по-іншому.

Мені дуже подобається ефект, але це заморочно, і на все повіко мені гарно нанести цю штуку не вдалося - вона піджовує око. Як алтернатива у того ж GlamShop є просто мультихроми в майже таких самих відтінках. (І не тільки у них...) А, ще в мене є рідкі тіні від GlamBee з коллекції Gravity з дуже схожим кольором і таким самим мультихромом, також у Lamel є подібна підводка (зараз вона в базовій колекції, раніше була з Moonrise) тобто на ринку є простіші формати, але побавитися іноді - можна.

На повіках в мене: тіні з палетки Revolution - Butterfly, в якості топера - тіні від GlamShop у відтінку Black Tourmaline. У міжвійці зелений олівець Eveline Variete і зелена підводка Lamel Meduza, на віях зелена туш від GlamBee HIT.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Meduza Brush Eyeliner
Avon True Colour Ultra-Matte Lipstick
Lovely Full Precision Brow Pencil
Bell HypoAllergenic Long Wear Eye Pencil
Makeup Revolution Forever Flawless Palette
Eveline Cosmetics Variete Gel Eyeliner Pencil Waterproof