Маска для волосся з олією від Vins

Почала доглядати за волоссям так скажемо з початку. Тобто робити маски для того, щоб відростало здорове, наповнене волосся. Поки я побачу результат пройдуть місяці, то ж не поспішаю з висновками.

Масажна щітка знадобилась і тут. Перед олійкою роблю масаж 5хв. Як це приємно🤗

Олія від Вінс сподобалась однозначно і швидко закінчилась поки я зрозуміла як наносити. Використовую вже другий місяць саме з метою відрощування здорового волосся.

Зараз популярна олія розмарину, а це значить, що її ніде нема і треба ловити.

Ця олійка від Вінс завжди в наявності і має приємну ціну. Після першого використання сподобалось відчуття шкіри голови, таке доглянуте, приємне, наче шкіра голови ожила.

Сироватка огортає кожну волосинку створюючи навколо неї захисну плівку.
Склад: реп'яхова олія (екстракт), натуральні олії: оливкова нерафінована, мигдалю, касторова, жожоба; токоферолу ацетат (вітамін «Е»); натуральні ефірні олії лаванди і сандалу.
Застосування для коренів волосся і шкіри голови: м'якими масажними рухами втирати трохи підігрітий засіб в корені, залишити на 15 - 30 хвилин. Для кращого ефекту укутати голову теплим рушником. Після цього ретельно змити з шампунем.

Змивається без проблем. Але важливо не фанатіти і наносити не багато крапель.

Треба використовутати свій звичайний шампунь, а не більш агресивний, бо не буде сенсу в процедурі. Тож важливо нанести стільки олії, скільки ваш шампунь осягне змити.

Тримати олію важливо не більше 4 годин, так рекомендують на більшість олій, але важливо виконувати інструкцію.

Олія від Вінс за 30 хвилин чудово себе показує. На відео я тримала годину, змила хеден шолдерсом і в мене чухалась голова. А коли я тримала 30 хв, мила своїм шампунем, враження, що на голові німб. Так тепло і приємно шкірі.

Роблю маску раз на тиждень. Якщо перестараюсь з олією, щоб було миття голови вимити залишки. Можна робити і двічі на тиждень, якщо частіше миєте голову, це індивідуально.

Наразі я бачу об'єм у коренів, більший ніж зазвичай і приємні відчуття шкіри голови. Масаж, теплі олії - гарно впливають на цибулину волосся. Сподівають через пів року я буду бачити більший результат вже по довжині волосся.🤗

Продукти для цього looks