Міняю баночки

Настав момент,коли майже порожні баночки поступаються місцем новим.Придбала нові засоби собі в рутину по догляду за шкірою обличчя і зараз розповім вам швиденько,що і на що замінюю:

-тонік від Bielenda та сироватка з комбучою Medi-Peel -на тонер з прополісом Cosrx.

-зволожуючий крем з комбучою Medi-Peel -на емульсію з зеленим чаєм від IsNtree.

Отже,чому я вирішила замінити саме на ці продукти:підібраний минулий догляд дуже мені сподобався,він чудово підходив моїй шкірі,але з приходом тепла (навіть спеки ) моя шкіра потребує більш легких текстур та менше етапів у догляді.

Саме тому я вирішила виключити тонік з кислотами та сироватку,замінивши на тонер з прополісом,який має надавати сяяння шкірі,зволожувати її,освіжати.Прополіс ще і дуже корисний компонент у догляді за проблемною шкірою.

Ну а більш щільний ампульний крем з комбучою Medi-Peel я вирішила замінити на легку емульсію,яка не буде обтяжувати мою шкіру навіть у спеку,але давати легке зволоження ,що якраз і потрібно моїй комбінованій схильній до жирності шкірі.

Подивимося як складеться у мене з новинками,і потім з часом обов'язково зроблю відгук на ці продукти ,де поділюся враженнями 😉ну а поки діліться,можливо вам є що сказати про ці засоби🤍