І знову чергова посилка з мейкапу

Знову посилочка, бо все чогось закінчується зі швидкістю світла(

Скраб натуральний сольовий "Апельсин і вербена" Mayur - бюджетний скраб від українського виробника з непоганим складом

Дезодорант-антиперспірант Dove "Гранат та лимон" - просто звичайний аєрозольний дезодорант, мені запах доречі не дуже, але він все одно не залишається сильно відчутним

Зубна нитка Oral-B «М'ятна» - просто чергова спроба привчити себе до нитки 🙈

Шапочка для душу, чорна "Chic" - купила щоб робити маски для волосся і витримувати їх, а то я зараз просто ходжу по хаті з пакетом з сумермаркету на голові)) Ніякого aestetic вайбу, самі розумієте.

Round Lab Birch Juice Moisturizing Cream - крем для обличчя від корейського бренду, з яким давно хотіла познайомимсь, бо бачила багато класних відгуків. Написано що він без олій, силіконів та парабенів.

Medi-Peel відновлювальна сироватка для зміцнення та заспокоєння шкіри, з комбучею - зараз я користуюсь такою, вирішила повторити, досить приємна сироватка і ціна зараз норм

Піпетка для розведення хни - купила дві штуки для того, щоб наносити розмариновий тонік Weleda, бо читала що просто з рідної пляшки наносити його дуже незручно

Biorepair Oralcare Total Protective Repair - зубна паста, яку рекомендують лікарі через хороший склад. Я в цьому не розбираюсь, тож просто вірю)

Arm & Hammer Charcoal White Toothpaste - відбілювальна зубна паста з вугдем. Бачила в клубі дуже круті фото до/після і сама захотіла спробувати)

Hedonic Mascara Perfect - коричнева туш від українського виробника. Взяла на пробу, поки пробувала тільки їх гель для брів і залишилась задоволена, сподіваюсь що і туш буде на рівні)

Парфумований крем для рук MARÊVE "Gold Champ" - подарунок до змовлення від мейкап! 🤩 буда дуже здивована, думала помилково замовила, бо вже дуже давно не отримувала якихось цікавих подарунків до замовлення, тож було дуже приємно) Крем для рук 30 мл в металевій баночці з дуже стійким ароматом в стилі Кірке, а я нажаль цей аромат не дуже люблю, він для мене заважкий. Тож подумаю що з ним робити)

Дякую за увагу 🌷

Продукти для цього looks

Зволожувальний крем із березовим соком
Дезодорант-антиперспірант "Гранат та лимон"