#lacetrendmakeupclub

Не часто беру участь в подібних конкурсах. Основна причина - банально не вистачає часу або сил, що придушує бажання розкласти косметичку і вмикати уяву. Тож, конкурент з мене так собі. Але тут цікавість, все ж таки, взяла гору. Тож, гайда мити волоссячко і вкладати його!

Old money стиль, ну що ж можна зробити за зачіску в цьому стилі? Як на мене то тут більш про витонченість, охайність, інтелігентність. Маю довге кучеряве волосся і якась впорядкованість та охайність на голові це не дуже про нього, та все ж.....спробуємо. Хм, за умовами конкурсу треба використати якісь аксесуари.

Що по аксесуарам? Перше, що спало на думку - це широкі стрічки для волосся та обручі, а з прикрас, то взагалі щось золоте, масивне, а ще перлинки. В моєму арсеналі не знайшлось ні стрічок, ні масивних прикрас, а от обруч і перлинки знайшлись. А ще, захотілось якось підібрати волосся, бо ж стиль old money, все таки про акуратність. Тут мені допомогли малюки-резиночки. Буду вважати, що це теж аксесуар) В результаті маю 3 варіанти зачісок: щось більш об'ємне, щось менш об'ємне і підібране волосся.

Тож, ось що в мене вийшло.