Порожні баночки квітня

Минулого місяця так якісно назбирала пустих баночок ( https://club.makeup.com.ua/looks/34124/ ) , що у квітні їх зовсім небагато 😌.

Підсумкові раження дуже різні, тож давайте дивитися:

1. Тональна основа Lamel

Не щільне покриття з вологим фінішем. Має SPF і доглядові компоненти. Чудова річ на теплу пору. Дуже подобається дозатор, але не подобається упаковка. Власне, ви бачите: затерлася швидко.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/16583/

2. Праймер для тіней Sheglam

Здебільшого сподобався. Свою функцію виконує. Шкода, що термін зберігання усього 6 місяців, а розхід дуже маленький.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/18131/

3. Пінка для вмивання чутливої шкіри Gift of Nature

Натуральний склад і делікатне очищення шкіри. Гарно себе показала. Використовувала для ранкового вмивання; для вечірнього - пінки недостатньо. Розхід помірний.

8/10 https://club.makeup.com.ua/post/21834/

4. Сироватка для обличчя Bielenda

Знаю, що багатьом вона дуже подобається. Але, я не можу це розділити. Перший дзвоник був - легке почервоніння в перші використання. Це минуло і загалом нормально використовувала, без якихось суттєвих результатів...а під кінець баночки пішла сильна алергічна реакція. Перевірила на руці - так, це від сироватки. При чому висип проявився через 40 годин при повторному використанні. Або зіпсувалася передчасно, або має таку накопичувальну дію (на друге більше схоже). Залишки пішли у смітник. Не можу нікому рекомендувати, особливо чутливій шкірі.

2/10 https://club.makeup.com.ua/post/27383/

5. База і топ для нігтів 2в1 NeoNail

Як топ має місце бути: гарний глянець, тонке покриття. А як база не сподобався взагалі: текстура тече, носиться дуже мало.

5/10 https://club.makeup.com.ua/post/19851/

6. Рефіл мила Cien Cherry Muffin

Лімітований аромат. Мені нагадав не мафін, а п'яну вишню 🍒. Аромат на любителя, для мене - хімозний. Колір мила дуже гарний. Не сушить шкіру, тендітно очищує. Цілком може замінити гель для душу.

8/10

7. Бальзам для губ WNP'L зі смаком меду

Гарно пом'якшує і зволожує губи. Аромат більше схожий на лимон. Розкривається при використанні. Аромати цих бальзамів дуже природно звучать. Вистачає надовго.

9/10 https://club.makeup.com.ua/post/24021/

Вибачаюся за спад моєї активності у стрічці. Наразі зв'язок бажає кращого 💻