Простенький квітковий манікюр на весну-літо

Щось давненько я не публікувала фото своїх манікюрчиків) Тому представляю вашій увазі водночас яскравий і жіночний, але дуже простенький і легкий у виконанні дизайн, який кожен зможе повторити навіть у домашніх умовах.

Для початку виконуємо підготовчі роботи: знімаємо старе покриття, надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини і форми; виконуємо манікюр, особливу увагу приділяючи зачищенню птеригію. Акуратно запилюємо нігтьову пластину.

Тепер переходимо до покриття. Обезжирюємо всі нігті спеціальною рідиною та наносимо праймер. Після його висихання покриваємо нігті базою з виконанням вирівнювання, просушуємо в лампі.

Далі – власне саме декоративне покриття. Всі нігті покриваємо гель-лаком кольору фуксії (в мене - гель-лак Go у відтінку №15 «Насичений рожевий»), просушуємо в лампі та повторюємо ще один шар з наступною просушкою.

Наступний етап – дизайн. Для цього я використала стемпінг. Переносимо обраний малюнок з пластини для стемпінгу на нігті безіменних пальців обох рук (липкий шар я попередньо не знімаю), видаляємо залишки лаку для стемпінгу з кутикули та бокових валиків рідиною для зняття лаку. Покриваємо всі нігті топом та ретельно просушуємо в лампі. Знімаємо дисперсійний шар (якщо топ його має).

За бажанням – наносимо на кутикулу олійку.

Все, максимально простий у виконанні, але дуже цікавий та ефектний манікюр готовий! Насолоджуємося результатом до наступної корекції!)

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База та топ каучукові OXXI Professional.

4. Гель-лак Go №15 «Насичений рожевий».

5. Лак для стемпінгу Konad Small Nail у відтінку № KD01 - White.

6. Пластина для стемпінгу BeautyBigBang XL-023.