Avon Tomorrow - повернення до витоків

Привіт! Сьогодні прекрасний день, щоб поговорити про парфуми. Рівно 10 років назад я почала проявляти інтерес до парфумерно-косметичної індустрії. І першим брендом, який сповна почав відкривати для мене світ краси - був самe Avon. Досі памʼятаю, коли в них була акція з помадами по 25 грн. І ми з мамою сиділи на кухні та обирали відтінки ☺️ Пізніше я завела знайомства у місцевому магазині і частенько навідувалась як не за покупками, так просто "пощупати та понюхати".

Чим далі вивчала бренди, тим більше стала віддалятись від Avon і навіть один час скептично до них ставитись. Але - не зараз. Адже в памʼяті досі теплі спогади дитинства та шкільного віку, коли я обпарфумлювала все довкола!

Сьогодні вашій увазі пропоную теплий та зігріваючий аромат Avon Tomorrow з відомої серії Today, Tomorrow, Always [TTA]. Парфумер - Олів'є Креспо. Піраміда аромату, заявлена виробником:

Початкова нота: Малина, Пачулі, Перець, Персик, Чорнобривці
Нота серця: Апельсиновий цвіт, африканська фіалка
Кінцева нота: Амбра, Мускус, Сандал, Трояндове дерево

Особисто я практично від початку до кінця відчуваю амбру, змішану з мускусом та сандалом; нотки фіалки та маленькі краплинки персику. І цей весь прикольний мікс огортується звучанням пачулі. Даний аромат мені приємний тільки до температури не вище +15. Бо інакше він на тілі трохи починає солодити та давати приторність. Такі теплі парфуми я ношу тільки зимою, прохолодною весною та дощовою осінню, коли точно хочеться зігрітись ароматом. Ну а оскільки у нас весна зараз прохолодна, він тішить мене своїм шлейфом. До речі, стійкість у них більше 15 годин. А шлейф може залишитись ще й на наступний день. Я відчуваю його доволі чітко протягом перших 8-9 годин після розпилення. Далі він починає трішки переходити в фазу фону та відчутний навіть наступного дня на одязі.

У мене даний аромат не викликає ніяких спогадів, адже коли я скуповувала флакони Avon - я брала виключно фруктові та легкі квіткові. Ну а відносно недавно мене потягнуло на щось тепле, солодше, але без ноток приторності. Тож, я вважаю, що це ідеальний варіант в плані стійкості та ціни. Любителі амбри, мускусу та чистого звучання - зацінять. І ще плюс - завжди можна придбати міні-формат 10мл, який завжди зручно брати з собою ☺️

Продукти для цього looks

Avon Tomorrow
Avon Tomorrow