Нові жителі шухлядок і поличок

Поповнення запасів косметичних засобів - це не від'ємна частина життя, особливо коли знаходишся в Мейкап спільноті. На цей раз все найнеобхідніше і 50% навіть не для мене. Ще восени, мій чоловік вирішив втілити свою міні-мрію про гарну рівномірну бороду , яка буде колоти мене до кінця життя. В перший раз, я замовляла йому MinoX 7% Beard Growth Lotion. Цей продукт дійсно виявився дуже ефективним і дав гарний результат. Бачили б ви ту довольну посмішку) Так як флакон вже закінчився, він попросив замовити на цей раз - 15% розчин. Скоро він поїду до свого власника, який не хоче допомагати мені з контентом і відзняти як працює засіб 😂 Ну і ладно)))

Цьому ж красунчику я придбала новенький аромат - Versace Man Eau Fraiche. Це був один з його фаворитів, з тих пробників, які я йому обирала і відправляла. Тож Eau Fraiche займає місце на парфумерній поличці і чекає коли до нього приєднається Eros) Тепер у мого чоловіка аж 4 аромати 😂 Все чесно - в мене 20 з гаком, в нього 4)))

Також, сьогодні я отримала подарунок від бренду Mermade . Вони вирішили підняти мені настрій в нелегкий для мого міста час і я дуже вдячна за їх турботу і щирість. Підтримка дуже важлива, особливо зараз. Ця новинка - вже заполонила серця дівчат своїм привабливим і оригінальним пакуванням . Ті хто вже отримав цю красу, погодяться, що аромат на стільки смачний, що можна подумати що це якийсь крем для торта чи йогурт. Ну дуже смачно.

І авжеж один з популярних продуктів Мейкапу - La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+. Авжеж, хотілось би познайомитись з продуктом не через біль в шкірі, але рада що читала про нього і взяла без роздумів. Дуже дякую всім дівчатам, які писали про нього відгуки. Ще один раз, коли відгуки з клубу допомгли зробити вдалу покупку.