Mermade тонік міст для обличчя. Відгук

Купила я спробувати тонік від мермейд. Особливо я нічого від нього не очікувала, але шукала тонік з росприскувачем і вирішила спробувати щось нове. Чи пригадала я? Ні, не прогадала. Це гарний продукт за бюджетні кошти, які вартує вашої уваги. До цього в мене був тонік спрей який в три рази дорожче і скажу чесно від мермейд не просто нічим не поступається а навіть і краще.

Мені дуже імпонує що в складі є сечовина - це просто маст хев для зволоження. І я бачу його в тоніках перший раз. Більш популярний цей інгредієнт в сироватках чи кремах. Це великий плюс - наявність сечовини, адже етап зволоження буде починатися вже з тоніка.

У використанні тонік дуже легкий і приємний. Шкіру не стягує і готує для наступних етапів. Спрей прискалка - це дууууууже зручно. Голосую тільки за таке пакування.

Запах - ніжний, травянистий, не навʼязливий, і одразу зникає після нанесення.

Мій вердикт по тоніку - я би брала його пачками і блоками на 10 років вперед. Дівчата, спробуйте цей тонік - мені здається ви не пошкодуєте ні на хвилинку.

І приємне відео яке я зробила у квітах зі своєю баночкою тоніку, буде радувати вам око) Mermade дякую вам що виробляєте класні продукти.

Продукти для цього looks