Лаки для домашнього манікюру універсальних відтінків

Останнім часом мій улюблений вид манікюру - короткі нігті без покриття, але інколи можу скористатись лаком (раніше не уявляла свого життя без них :)).

Я обожнюю світлі відтінки і вважаю їх універсальними, так як вони підійдуть під будь який одяг і макіяж. Але ці лаки мають різницю в кольорі.

Collistar Oil Nail Lacquer Mirror Effect (305 Rosa Confetto) - має більш виражений рожевий колір, тому якщо, наприклад, я хочу макіяж з червоною помадою, то цей лак я не виористовую. Наноситься легко, проте трохи дає полоски неравномірні. Але можливо це не його провина, просто зараз я перестала наносити базу під лак. Носиться як і всі лаки - до тижня, в залежності від того, як добре ви захищаєте руки.

Catrice More Than Nude Nail Polish (17 Meet Me At The BARre) - мені сподобався більше. В нього якраз той гарний, дуже світло-рожевий відтінок, який трохи переливається на сонці холодним відтінком. В мене раніше був таких же колір , але без блиску, тільки від марки NOGOTOK (я він взагалі нічим не гірший, якшо чесно). Наноситься легко, без полосок. Сохне швидко. Носиться теж до тижня.