Прийшов і мій подаруночок із новинками Garnier за промокодом

Знаю-знаю, вже всі бачили, які засоби були заховані у чарівному мішечку від Garnier, що можна було отримати за промокодом від MAKEUP, адже стрічка була заповнена дописами- розпаковочками ще в суботу. Та моє замовлення із цим пакуночком доставили тільки сьогодні, але мені також хочеться розділити з вами радість від цієї неймовірної красоти!)

Я так радію цьому мішечку, бо і пакування всіх засобів, та й самі засоби дуже цікаві і гарні. До речі, до мішечка прикріплений спеціальний квітучий аркуш, який можна посадити і з нього виростуть різні квіти. Ну це так мило – просто клас!

У мішечку знаходяться такі засоби:

1. Нічна сироватка для обличчя з вітаміном С Garnier Skin Naturals Vitamin C Serum.

2. Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння.

3. Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+ Garnier Skin Naturals.

4. Зволожувальний легкий крем з AHA-BHA кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream.

5. Гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Sheet Mask.

Всі засоби повнорозмірні, терміни гарні. Із задоволенням тестуватиму ці новинки, особливо рада сонцезахисному флюїду та нічній сироватці)

Заодно покажу, що замовила для активації промокоду. Це всього два засоби:

1. Заспокійливий крем з центелою Cos De BAHA Centella Gel Cream – дуже гарний склад і величезний об’єм! В мене якраз закінчився мій крем для обличчя, тому на літо хотіла щось із легенькою текстурою, надіюсь, що цей крем буде саме таким.

2. Гідрофільна олія Celimax Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil (міні) – давно хотіла її спробувати, але спочатку замовила мініатюрку, щоб подивитися, як на неї відреагує моя шкіра.

На цьому все)

Дякую MAKEUP і Garnier за подаруночок!❤