Чим я вирішила себе потішити, заради боксу від Garnier?))

Те що в середині торби - веж не так цікаво, бо багато дівчат поділились своєю радістю і показати що всередині. Але пройти повз і не показати, чим поповнились шухлядки і болички через цей бокс - я не могла.

Варіантів було багато, але корзина як раз висіла і сума - ідеально підходила.

Для мене парфумерія це антидепресенат ароматного походження і тому моя поличка поповнилась трьома мініатюрами:

  • Versace Crystal Noir. Цей аромат вийшов в 2004 році, але компанія вирішила передивитися ноти і змінити звучання на більш сучасне. До парфумової води вони вже добрались, прибравши з нот кокос і імбир, замінивши на карамель та смородину. Тож фанати парфумованої води - раджу взяти улюбленця, бо хто зна чи зайде вам нова версія. Я думаю що парфумована вода не стане виключенням і вони дійдуть до туалетної. Доречі теж саме стосується і іншого кристалу.
  • Versace Eros. Парфумерний фаворит мого чоловіка . Певна річ, повноформатна версія появиться у нас на поличці, але хотілось трошки підняти йому настрій подібним малюком. Хоча можливо так я підняла настрій собі)))
  • Versace Pour Homme. Мене зачіпив м'який аромат, де герань гарно вписалась в композицію . Я довго стояла у полички з Анею і думала чи можливо варто взяти повний флакон. Втримавшись, я пішла геть, бо хто зна - раптом не сподобається. Але замовити такого малюка - Я ПОВИННА БУЛА.

Я сприймаю це замовлення так : я замовила гарньєр, а в подарунок отримала цих малюків)))

Продукти для цього looks

Versace Eros
Versace Versace pour Homme
Versace Crystal Noir