1
/2
А як тут без розпаковки?
Так-так, я також встигла на ті промокоди, тому ця розпаковка тут))
Що я замовила?
Ще один гель для душу від Tesori, бо я писала, що буду пробувати нові аромати у цього бренду. Дизайн, як завжди заворожує😍.
Повторюю трав'яний шампунь від Comex, він дієвий, має приємний аромат та добре впливає на стан волосся.
Закинула у корзину мініатюрки кремчикіі Fraijour, я трішки відкладала покупку їх, але тут наче знак, що треба їх спробувати нарешті.
У коробці були ще насадки до електричної зубної щітки Pecham, але це не мені, тому не додаю до загального фото.
Ну і найголовніше, що вже всі бачили)
Сам боксик від Garnier, з милою листівкою, яку можна висадити, у цьому дуже надійному мішечку 😍. Я обрала боксик з доглядом для обличчя)). Звісно, буде дуже цікаво спробувати їх)).
Усім дякую за увагу та гарного вечора ❤️.
01 травня, 2024
Продукти для цього looks
Натуральний шампунь для зміцнення волосся з індійських цілющих трав
Comex Ayurvedic Natural
7254
51 ₴
Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння
Garnier Vitamin C Eye Cream
13
295 ₴
Крем для обличчя "Рослинні екстракти"
Fraijour Original Herb Wormwood Calming Watery Cream (міні)
18
99 ₴
Гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми
Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Sheet Mask
16
90 ₴
Нічна сироватка з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, зморшок та вирівнювання тону шкіри обличчя
Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum
23
309 ₴
Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+
Garnier Skin Naturals
28
333 ₴
Зволожувальний легкий крем з AHA-BHA-кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя
Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream
7
264 ₴
Коментарі (0)