1
/2
Огляд наборчику від Garnier
Набір від Garnier для догляду за обличчям у мене 🤩 Дякую MUC за можливість бонусом спробувати цікаві продукти!)
Про мішечок та листівку з насінням уже багато дівчаток писали, та я повторюся! Це вау! Ідея розкішна, я обовʼязково посаджу ці квіточки і, можливо, поділюся процесом)
Вміст набору включає наступні продукти:
💛 Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+
💛 Нічна сироватка з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, зморшок та вирівнювання тону шкіри обличчя
💛 Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння
💛 Гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми
💛 Зволожувальний легкий крем з AHA-BHA кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя
Тож, починаю тестування із вірою знайти своїх помічників в усіх проявах, що описані вище)
Продукти для цього looks
Крем з вітаміном С для тьмяної шкіри навколо очей, з ефектом зменшення видимості темних кіл і надання сяяння
Garnier Vitamin C Eye Cream
13
228 ₴
Гіалуронова тканинна маска-желе з ефектом охолодження та зволоження для шкіри обличчя з ознаками втоми
Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Sheet Mask
19
80 ₴
Нічна сироватка з вітаміном С для зменшення видимості пігментних плям, зморшок та вирівнювання тону шкіри обличчя
Garnier Skin Active Vitamin C Night Serum
28
248 ₴
Cонцезахисний денний флюїд з вітаміном С для надання сяяння шкірі обличчя, SPF50+
Garnier Skin Naturals
29
259 ₴
Зволожувальний легкий крем з AHA-BHA-кислотами та вугіллям, для надання матовості шкірі обличчя
Garnier Pure Active Daily Mattifying Air Cream
9
235 ₴
Коментарі (0)