Макіяж: «Коли фізичні фільтри спф роблять тебе білою»

Останнім часом в мене на використанні сонцезахисти з фізичними або мінеральними фільтрами (фото мене білої також надаю), з якими вигляд становиться більш хворобливим. Навіть після 20 хвилин обличчя залишається білим, тому було прийняте рішення додавати румʼяна задля вирівнювання балансу.

Отже, для цього макіяжу було використано:

🍊 CLE Mini Melting Lip Powder у відтінку Hot Chocolate, яка в мене використовується як румʼяна та тіні для повік. Формула дуже цікава. Це порошок, який при контакті зі шкірою становиться рідкою помадою. Тушується трошки проблематично, але мені ок. Тримається на шкірі залізобетонно, на губах не дуже. Рекомендую спробувати дівчаткам з теплим та нейтральним тоном шкіри, бо багато відтінків йдуть в рудий.

🍊 CLE Essence Moonlight Cushion у відтінку Copper Rose, також цікаве рішення бренду. Відтінок дуже красивий та свого роду оригінальний. Хайлайтер красивий, але підкреслює текстуру шкіри. Тому не для всіх, і також саме цей колір не для холодних дівчат.

🍊 Catrice Under Eye Brightener у 010 відтінку. Все, що я про нього скажу, що це тон з доглядом. Він не фіксується і потребує закріплення у вигляді консилеру, яким в мене став Maybelline Instant Eraser Multi-Use Concealer у відтінку 115. Консилер непоганий, але дуже сильно сушить зону навколо очей, і трошки затемний для мене. В кутиках та на рухомій частині повіка в мене олівець-тіні від NYX Jumbo Eye Pensil у відтінку Yogurt, додає ніжну розовинку.

🍊 Брова я робила 2 улюбленими засобами - механічний карандаш від Maybelline у відтінку 04 Medium Brown та прозорий клей для брів від NYX. Клей дуже специфічний в роботі, але тримає брова доволі таки непогано. Краще трошки придавити. А олівець то любоу, 10/10 рекомендую всім.

🍊 На губах в мене та сама помада від CLE, яка ж й на шкірі, але зверху блиск від Clarins у відтінку 23 Pomgranate Glow. Сам по собі блиск мені не пасує, але в цьому комбо він показав себе з приємної сторони.

🍊На віях в мене ламінування та коричнева туш від Essence, яка є аналогом Maybelline Sky High. Багато хто каже, що ні, але на моїх віях вони працюють ідентично.👀

🍊 Ну і до цього мейку підсмаженої курки гриль вирішила додати веснянки, які намалювала маркером для брів від Catrice у 020 відтінку. Для веснянок він ідеальний.

А ще я терпіти не можу тональні основи на обличчі, тому в списках її немає 🙃

Трошки про спф:

На фото, де я просто біла в мене спф від Benton. В цілому ок, але готуйтеся ходити білими навіть після години від нанесення. Ну, і треба оновлювати кожні 2-3 години. Для цього в мене є пудра-спф від українського бренду Runa. Колись напишу про неї, бо пудра дійсно варта уваги. Зараз в мене спф від Papa Recipe на фізичних фільтрах, поки що нічого про нього не скажу, бо був перший день, коли я їм користуюсь. Окрім того, що я знову біла 👀

Ось такий макіяж в мене був сьогодні 🧡

Всім гарного дня, вечора та ранку ❣️

P.S.: Зараз я дуже рідко заходжу в клуб, бо дуж багато справ. Тому я дуже часто пропускаю пости та події.

Продукти для цього looks

CLE Essence Moonlighter Cushion (міні)
Мінеральний сонцезахисний крем
Catrice On Point Brow Liner
Catrice Under Eye Brightener
Clarins Lip Perfector
NYX Professional Makeup Jumbo Eye Pencil
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Maybelline New York Instant Eraser Multi-Use Concealer