Магнієва олія. Вітаміни через шкіру

Я також у бішофітному клубі) Познайомилася з цим брендом декілька місяців тому і дуже задоволена. Я взяла як питний бішофіт так і розчин для шкіри. Цей розчин називається магнієва олія - хоча це не олія, це розчин з надр землі з високою концентрацією магнію.

А ви знали що вітаміни можна приймати через шкіру? Так, можна. Якщо ви хочере приймати магній, і не хочете пити таблетки, то можете спробувати використовувати цю олійку. Наносьте на шкіру і шкіра буде всотувати мінерати і доносити їх в організм. Ну не чудо?)

А ще саме цей бішофіт унікальний - він українського виробництва і з дуже глибоких недр землі. Я знаю ще такий розчин з америки - він нууу набагато дорожче і береться з соляного озера. Наш же розчин набагато давніший і унікальніший.

І дешевший набагато.

Особисто мені подобається дія цього розчину. Наносити треба його краще всього ввечері. Єдиний мінус який мені прямо мінус - те що на моїй шкірі спочатку специфічна плівка а потім відчуття як чи то сіль на шкірі чи порошок. Скоріше за все це частинки магнію. І відчуття ніби шкіра в піску чи грязна і хочеться потім змити. Це єдиний мінус який я знайшла для себе.