1
/2
ТРЕНДИ МАКІЯЖУ 2024
Привіт)
Моя інтерпретація декількох трендів 2024 року
Що тепер в моді, а що вже стає не актуальним?
Почну з того, що тренди дуже швидко змінюються і варто підбирати те, що підходить саме вам
Але поділюсь тим, про що дізналась сама. І відмічу продукти, які тепер на піку популярності
- Тональні мають бути у вигляді мусу, компактні і бути НЕ сяючими. Glow skin вже виходить з трендів і тепер шкіра має бути схожою на шкіру. Без сяйва, але і не глухий мат. Таке середнє покриття. (У Astra є такий засіб, але нема на makeup)
- Скульптурування обличчя більше не актуально і важливі виключно румʼяна. І не просто румʼяна, а кремової, желейної, рідкої текстури. Їх величезна кількість, тож точно знайдеться фаворит.
- Яскраві акценти на очах. Яскраві/неонові тіні на все повіко, виключно в одному кольорі. (Тут спаркли або пігменти)
- Моно макіяж очей. Це коли ваші стрілки і туш, або ваші тіні і туш одного кольору. І найкраще, якщо це супер незвичний і яскравий колір. Тому діставайте свої яскраві туші, їх час настав
- Брови мають бути максимально природніми і не помітними, а ще краще, якщо вони будуть доволі тонкими. Мода на «ниточки» не зовсім прийшла, але вже повертається. Широкі і графічні брови точно вже не в моді. (Тому максимум гель)
- А на губи варто наносити легкі текстури, желе, блискучі тінти, олійки, блиски. Без чітких контурів і матових текстур
Всю інформацію я збирала з інших джерел і виділила ті пункти, які повторювались найчастіше
Який тренд вам близький, а з чим ви взагалі не згодні? Можливо доповните мою збірку?
І як вам мій макіяж?
Для нього я використала:
• Засіб 3в1 від Bless 02
•Кремові румʼяна Pastel 42(кращих не мала)
•Рідкий віск для брів Bless
•Каял 406 Мокко Lamel
•Туш Sky high burgundy
•Блиск для губ Pudra cosmetics 22
Обіймаю 💌
І загляніть на минулий looks, який точно пропустили
11 травня, 2024
Продукти для цього looks
Maybelline New York Lash Sensational Sky High Burgundy Mascara
Туш для подовження та об'єму вій
140
372 ₴