Сюрприз від Тамари

Ніколи б не подумала, що отримаю від Томи...набір декоративної косметики!))) Всі ми знаємо її любов до догляду та суперсилу обирати з активів лише найкраще та найдієвіше 🤗

Та виявляється, що вона ще й дуже добре знається і на засобах макіяжу, тому що цей набір просто космос!) В ньому палетка тіней, туш, олівець для очей та дзеркало від бренду Guess. Я знала, що це виробник одягу, а виявляється, що у марки існує також широка лінійка парфумів та косметика🤩.

Дівчата, не знаю, як правильно класифікувати цей сегмент, але за якістю тіней однозначно щось люксове! Навіть матові такі м'які, мов масло, чудова пігментація, гарно тушуються, не осипаються - одним словом, мрія, а не тіні🥳.

Звісно, без догляду не обійшлося, адже в мене тепер є тревел версії ідеальних за складом шампуню та крему для волосся, а ще Томочка зробила відливанти маски та крему Innersense, тож нарешті протестую цей легендарний бренд!)

А ще в посилці на мене очікував набір сухої пастелі та райдужні олівчики, щоб натхнення не згасало і завжди хотілося малювати красу😍.

P.S. Сподіваюсь, я вас не дуже втомила своїми розпаковками, це остання на сьогодні)) Ну, але як не поділитись і зайвий раз не подякувати Комарницька Тамара за теплі емоції та дружню підтримку❤️