By Kylie Cosmetics

Після моїх відгуків про косметику від Кайлі, я просто змушена була створити looks, бо тепер мій щоденний образ просто не обходиться без цих крихіток. Добре, не буду лукавити, туш дійсно стала для мене відкриттям і я полюбила її не менше, ніж Кіко. Помаду та олівець юзаю рідше, але це дійсно гідні продукти, використання яких приносить одне задоволення.

То що ж я використовую щодня та яку косметику вибрала для цього looks’у?

Праймер. У мене крихітка із серії Dior Backstage. Люблю її за економність та дійсно стійку базу.

Тон. Повернулась до Estee Lauder Double Wear у відтінку 1N2 - Ecru. Ідеальний варіант на літо.

Брови. Тепер я ні на крок не відходжу від мікроолівця Maybelline у відтінку 04 - Medium Brown. Він замінив мені мій улюблений Diorshow у відтінку 001.

Рум’яна. Вперше наносила ВВ-рум’яна від LAMEL (404), які так хвалили б’юті-блогери. Зізнаюсь, було важко, адже вони мегапігментовані, і потрібно зовсім трішки для насиченого рум’янця. Я розтушовувала пензликом, тому результат вийшов непоганий. Пальцями цю стійку штуку важко розподілити так, щоб не було переходів.
Хайлайтер. Звісно, без нього обличчя було б пласким)) Тому додала трішки сяйва своїм сухим хайлайтером від Milani.

Губи. Набір від Kylie Cosmetics, що складається з гелевого олівця для губ та вельветової помади. У мене відтінок 700-Bare.

Очі. Я спеціально не використовувала більше нічого, крім туші Kylash, аби показати ще раз, які красиві вії вона здатна зробити.

Продукти для цього looks

Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10
Всі відгуки (92)
Milani Strobelight Instant Glow Powder
Всі відгуки (5)
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil
Всі відгуки (251)
LAMEL Make Up BB Blush
Всі відгуки (233)
Kylie Cosmetics Velvet Lip Kit (lipstick/3ml + lip/pencil/1.1g)
Всі відгуки (5)