Divine Rose by Pat McGrath: перший макіяж

Привіт! Вчора було справжнісіньке свято, адже я нарешті зробила макіяжик. Протестувала нову палетку тіней Pat McGrath Divine Rose Ethernal Eden; а також доповнила образ виразною матовою помадою Girlwood у 02 відтінку.

Перші враження про люксову палетку за такі гроші - не втішні. Якщо матові ще якось тягнуть на цю вартість [доволі пігментовані, легко нашаровуються, змішуються та тушуються], то у шиммерів формула гірша чим у бюджетного Colourpop. Я навіть не знаю, до чого їх прирівняти. Ну таке щось суховате, не сяюче. Я була готова до того, що у нових випусках зменшили розміри рефілів, здешевили пакування; і напевне похімічили з формулами. Тут нема specials-відтінків, де б Пет показала себе у всій своїй красі. Ну але щоб настільки сумненько... не по-люксовому... Я ще й підозрюю, що один рефіл взагалі через кілька макіяжів затреться і буде важко набиратись.

Єдиний поки плюс - це те, що мені подобається як відтінки виглядають на мені. Вони не роблять ефект заплаканих чи хворих очей. Бо була вже схожа ситуація з Деноною, де рожеві тіні мені робили не надто красивий вигляд.

Тому, продовжую тестувати та остаточний вердикт вже виставлю в детальному дописі 🥰 Гарної пʼятниці!

Продукти для цього looks

Maybelline New York Fit Me! Concealer
Всі відгуки (207)
Bourjois Always Fabulous Corrector
Всі відгуки (2)
Набір
Всі відгуки (12)
Girlwood
Всі відгуки (4)