UNPACKING EVELINE VARIETE

В цьому боксі представлені такі продукти бренду EVELINE колекції VARIETE як:

  • Гелеві олівці для очей в металічних відтінках (10,11,12). Вони ідеально підкреслюють лінію вій, чудово підійдуть як підводка для очей або як основа під тіні. Такі красиві металічні кольори доповнять будь який макіяж.
  • Туші для надання об'єму та подовження вій (чорна та коричнева). Досконалі формули збільшать об'єм та потовщать вії. Точні силіконові щіточки завдяки своїй структурі підкреслять найменші волосини (на жаль, в огляді показую тільки продукти чорного кольору, але коричневі просто нереальні).
  • Точні та стійкі підводки (чорна та коричнева). Насичені кольори підкреслять глибину погляду. Добре продумані, зручні та точні аплікатори перетворять створення макіяжу в суцільне задоволення.
  • Пресований хайлайтер у двох відтінках. Відмінно підходить для створення модного ефекту "dewy skin"- гладкої та сяючої шкіри. Дві версії на вибір у відтінках срібного та рожевого кольору.
  • Світловідбиваюча розсипчаста пудра. Легка формула ідеально закріпити макіяж, оптично розгладить дрібні зморшки та підсвітить тон обличчя. Вона чудово поєднується із будь яким відтінком шкіри.
  • Водостійкий гелевий олівець для губ. Інтенсивно пігментована м'яка текстура робить нанесення легким та комфортним. Також можна використовувати його як помаду.
  • Сатинова помада для губ. Формула з надзвичайно сильною пігментацією гарантує повне покриття з першого нанесення. Олії жожоба та кунжуту зволожують шкіру губ.

Чи потрібен детальний відгук на кожен продукт? Чи можливо зробити макіяж цими засобами? Дівчатка, яка ваша думка? 🪷

Продукти для цього looks

Eveline Cosmetics Waterproof Variete Eyeliner
Всі відгуки (42)
Eveline Cosmetics Variete Light Reflecting Translucent Loose Powder
Всі відгуки (5)
Eveline Cosmetics Variete Gel Eyeliner Pencil Waterproof
Всі відгуки (15)
Eveline Cosmetics Variete Gel Lip Pencil Waterproof
Всі відгуки (15)
Eveline Cosmetics Variete Brown Eyeliner
Всі відгуки (10)