1
/4
Маленька розпаковка з самого ранку
Привіт! Давно не було рубрики розпакуйчиків; бо зараз я в очікуванні подорожі, та й хотілок стало якось значно менше. Мені терміново потрібна була нова туш і наповнювач пінного мила (оригінальне наповнення Bath & Body Works закінчилось на днях). Пошукала по сайтам різні варіанти і спинилась на новинці від Lamel - Oversize. До покупки також додавали безкоштовний олівчик для брів; тож це може й зіграло вирішальну роль 😂 Олівчик лишнім не буде, тільки я побоююсь, що 404 відтінок трішки буде віддавати в теплинку. Подивимось.
Ну і ось вирішила я сьогодні збігати за посилкою перед роботою, в результаті встигла ще й мило перелити. Воно гарно піниться дозатором BBW, приємно очищує руки; але аромат практично на шкірі не відчувається. З одної сторони це й добре, аніж пахнути милом півдня 👀
Туш та олівчик обовʼязково потестую на днях та ближчим часом напишу відгук. Ще додала до замовлення олійку для кутикули від Dott. А глину отримала також в подарунок від Мейкап, за що окреме дякую💞
Ось такі практичні та тільки необхідні обновки. Я щось змучилась ганятись за продуктами та трендами. Зараз у мене змінюються приорітети, і план покупок різко змінився. Чи це вже старість? 😂
23 травня, 2024
Продукти для цього looks
Олія для кутикули та нігтів "Грейпфрут"
Dott Grapefruit Nail & Cuticle Oil Clear Care
2
Немає в наявності
Коментарі (0)