#byebye-dontcry Прощаюсь зі своєю косметикою??

На початку року всі ми робили список бʼюті-планів на рік 💄 і я не стала винятком

Частину з планів я вже виконала, наприклад повернулась на танці і склала свій перший іспит з французької мови. Частина знаходиться у стадії виконання (як то отримання водійського посвідчення), а якась частина взагалі вже не здається актуальною

Але ось один пункт не дає мені і моїй внутрішній сороці спокою:

Прагнути до мінімалізму: останні роки покупка нового одягу чи чергової «блестючки» були для мене власним сортом заспокійливого, але таке бездумне споживання призвело до того, що переді мною лежить гора косметики, якою я майже не користуюсь. Тому цей рік для мене почався з принципу one in - one out ♻️ постараюсь купувати лише те, що закінчилось✨

Останнім часом в мене набралося стільки косметики, що рука не підіймається навіть дивитись огляди на щось нове і цікаве, тому я прийняла вольове рішення попрощатись із усіма тими продуктами, якими я не користуюсь.

Першими із мого столику пішли кремові продукти, чий термін придатності вже давно не придатний (хоча продукти зе й досі функціонують на всі 100%), а також ті, якими я не користуюсь - ця категорія відправилась одразу у смітник 🗑️

Наступними пішли свіжі дрібнички типу помад і олівців, якими я скористалась один-два рази і закинула - це відправилось до мами, сестри і подружок 👋

Залишилось найскладніше - розпрощатись з усіма палетками, які я потикала пару разів і більше не чіпала. З цих продуктів я сподіваюсь витягти кошти і, головне, вільне місце для новинок 🚪

Дівчата, розкажіть про свій досвід розхламлення косметики #byebye-dontcry 🌸

23 травня, 2024
Almond milk
23 травня, 2024

Продукти для цього looks

Eveline Cosmetics Eyeshadow Palette Mystic Galaxy
Всі відгуки (36)
Rose Quartz Eyeshadow Palette
Всі відгуки (5)
LAMEL FLAMY Lumeneyes Palette
Всі відгуки (22)