"Лотерейний білет" або як я відібрала мамин подарунок

Всім привіт! Вчора моя найрідніша мамуся святкувала День народження. Трішки зібралось гостей; а хресна ніколи не може пропускати такі важливі події. Завжди підшукає щось цікавеньке та влучне, що просто тішишся і пригаєш до стелі!

Не могла не розповісти вам таку цікаву історію 😁 Ще в коридорі я зауважила щось знайоме на вигляд. Бачила в багатьох колег, як викупляли ці бокси по 3-5 шт в надії впіймати удачу. Справді, були солд-аути практично по всій мережі. Бо хто ж не хотів би знайти всередині срібну прикрасу?

Все що мамине, то моє; тому розпаковку боксу було доручено мені 🤣 Я й не знала, що всередині будуть продукти від Mermade [та ще й в улюбленому ароматі Night in Paris!]. Тому це мене вже дуже сильно потішило. В боксі я знайшла лосьйон для тіла та гель для душу в 100мл форматах; а також кремчик для рук [я як раз його хотіла замовляти! фантастика]. І дивлюсь я на коробку Sribna Kraina, а вона на мене. І не можу зрозуміти, чи то мені здається, чи це справді Lucky Box 😄 Відкриваю коробочку та бачу срібні мінімалістичні сережки 😱 Я бігом кажу хресній, що вона умнічка і зловила "щасливу коробку". А вона й зовсім не знала про таку акцію. Просто їй приглянулась симпатична коробочка як на подарунок моїй мамі!

От так воно буває. Тепер я маю ще більше засобів Mermade; бо я хотіла поповнити колекцію лінійки Night in Paris; хто б сумнівався, що я то все добро заграбастаю собі. Прикрасу залишила мамі 💫

Бажаю вам гарного вечора та побільше таких чарівних моментів!

Продукти для цього looks

Mermade Night In Paris
Всі відгуки (41)
Mermade Night In Paris
Всі відгуки (27)