#Ihatethisinmyroutine

Дякую @ДАРÍЯ КÓВАЧ за цей челендж. Проаналізувати що люблю і не люблю робити у б'юті рутині виявилося цікаво і корисно.

Що не люблю, але все одно роблю:

1. Витрачати години , щоб обрати нову б'юті рутину, перечитати усі відгуки, проаналізувати склади, порівняти ціни. Купити перевірений засіб ? - Ні, занадто просто 😅.

2. Викидати не повністю використані баночки. Особливо, якщо гідний засіб і неочікувано вийшов його термін придатності.

3. Довга доглядова рутина. Тим паче перед сном. Проте, ефективність багатоступінчастого догляду безперечна.

4. Тримати маски/кондиціонери на волоссі. Чекати - це всьо. У ванній хоча б книжку почитати можна, а з душем так не зробиш. Але, інакше не має сенсу їх наносити.

5. Сушити феном. Яким би тихим не був фен, все одно дратує. А коли пасма довгі - це ще ті танці з бубном, щоб вкласти їх.

6. І знову про волосся: посічені кінчики. Не подобається сам факт наявності посічених кінчиків і того, що з цим постійно потрібно щось робити. Рік не використовувала фен, замінила резинки і щітку на делікатні - кінчики все одно січуться. Найефективніші для мене : олійки, спреї і ножиці. Моя неминуча рутина.

5. Гель-лак. Покриття роблю самостійно вже багато років. Загалом, мені подобається творчий процес. Але не кількість витраченного часу. А якщо якийся лак почне погано лягати — то взагалі хочеться усе кинути😱.

6. Крем для рук. Готова чекати не більше 5 хвилин поки поглинається. Інше - наношу дуже рідко або суто на ніч.

7. Депіляція ніг. Що завгодно, але не ноги. Волосся тонке, але помітне. Дуже чутливий і довгий процес. Авжеж, краса потребує жертв.

8. Крем/лосьон для тіла. Про нього просто забуваю. Поки не побачу суху шкіру, не згадаю. Щоб такого не відбувалося, купую більш вишукані засоби і ставлю на видне місце. Працює.

9. Фарбування волосся. Якщо і фарбуватися, то так, щоб не повторювати це у найближчому майбутньому. Не подобається і сам процес, і вплив на волосся. Якби не сиві волоски, з радістю обходила б.

10. Переливати засоби з одних баночок в інші. Щиро дякую виробникам тревл-сайзів і нормальних дозаторів.

Радує, що приємних б'юті речей у моїй рутині все ж таки значно більше. А коли є настрій створити Beauty Day, то частину цих пунктів роблю в один день...і все не так вже й погано 😄.

Які пункти відгукнулися?)

Гарного і спокійного дня, красуні🌸