#IHATETHISINMYROUTINE

Не зовсім встигаю за клубом у цей період, та до цього челенджу так і хочеться долучитись😍. Дякую ДАРÍЯ КÓВАЧ за таку класну ідею, це корисно відслідковувати за собою те, що не подобається і чому❤️.
Ну і що ж я не люблю?
Перший пункт не новий, я також не люблю мити голову. Це все через те, що на моє волосся витрачається багато часу.
Другий пункт це моє "бррр" – усі маніпуляції, що пов'язані з нігтями, вони мені просто неприємні, тому у мене немає манікюру. Те ж саме стосується і педикюру. І знаєте, попри те, що комусь це може не подобатись і можливо через це на мене хтось буде косо дивитись, мені байдуже, адже у цьому плані мій комфорт особисто мені важливіший.
Третій пункт це про те, що я люблю і ні. Змивання всього з обличчя 😅. Так, мені це дуже подобається і я навіть отримую від цього задоволення, та є два нюанси: не люблю, коли волосся біля обличчя мокре, а воно завжди під-час вмивання намокає; не люблю двоетапне очищення пізно ввечері.
Четвертий пункт пов'язаний з першим, адже сушіння волосся також займає багато часу. Поки я висушу своє волосся до кінця, то роблю кілька пауз, і за цей час можу ще щось поїсти та випити чаю.
П'ятий пункт хай буде про макіяж очей. Так, це ціле мистецтво, як мені не доступне, тому я обираю помаду і все 💄.
Шостий пункт точно буде про мої намагання якось замотати волосся у якусь зачіску. У результаті всерівно нічого не вийде і я піду з розпущеним волоссям 🤷🏻‍♀️.
У сьомому пункті знову те, що люблю, але не зовсім. Справа у тому, що загалом мені подобається процес общипування брів, їх оформлення, та я не люблю коли тривожний голос в голові мені каже, що брови різні і їх треба рівняти, адже тоді результат буде навряд втішним.
Є і восьмий пункт) Це спф на все тіло.. так, у літню спеку це потрібно робити, та поки це викликає у мене певний дискомфорт.
Усім дякую за увагу, бажаю щоб на улюблену рутину знаходився час, усім гарного дня ❤️.