1
/1
#ihatethisinmyroutine
Підтримую челендж прекрасної ДАРÍЯ КÓВАЧ і ось мої пункти в бʼюті рутині, які я ненавиджу робити:
1. Мити/сушити волосся: Цей пункт, напевно, сходиться у всіх дівчат. Миття волосся – ритуал, який займає купу часу, особливо якщо волосся довге та густе. Спершу шампунь, потім кондиціонер, маска – і так, це ще не кінець. Попереду етап сушіння та вкладання, що теж забирає чимало часу. Моє волосся швидко забруднюється, тому доводиться повторювати цей процес через день. А оскільки волосся я мию зазвичай зранку, в ці дні доводиться щей прокидатися раніше, щоб встигнути все зробити.
2. Знімати/одягати лінзи: Контактні лінзи вимагають особливої гігієни та уваги. Кожен мій вихід з дому неможливий без коробочки з розчином та контейнером. А про поїздки я взагалі мовчу! Для себе я знайшла ідеальний варіант - одноденні лінзи. Вони не потребують використання розчину, неабияк економлять час і вважаються безпечнішими, ніж лінзи з довшим терміном носіння. Головною перевагою одноденних контактних лінз є їх гігієнічність, повна стерильність, а, значить, відсутність ризику інфікування очей і зменшення проблем із зором.
3. Робити манікюр: Регулярний догляд за нігтями, включаючи манікюр, підпилювання та нанесення лаку, займає багато часу, особливо коли я почала робити це сама. Зазвичай роблю манікюр у вихідні, дивлячись якийсь серіальчик, щоб перетворити це на свого роду відпочинок.
4. Змивати мейкап: Наприкінці дня, коли вже відчувається втома, зняття макіяжу здається справжнім випробуванням. Хоча нанесення доглядових засобів на очищену шкіру мені дуже подобається, а сам процес очищення шкіри – нестерпний.
5. Мити пензлі для макіяжу/спонжі: Пензлі та спонжі для макіяжу потрібно регулярно мити, щоб уникнути накопичення бактерій. Я намагаюся робити це після кожного використання, але це займає так багато часу, особливо процес їх сушіння. Дівчата, можливо, ви знаєте якісь лайфхаки?
Іноді мені хочеться просто пропустити всі ці кроки, але я розумію, наскільки вони важливі для мого зовнішнього вигляду та самопочуття. Тому завжди шукаю способи зробити ці процеси менш трудомісткими і більш приємними.
29 травня, 2024
Коментарі (0)