Hanskin Vitamin A - знайомство з новим брендом

Привітик! Трішки даю анонс продуктів, якими зараз зайнята та стараюсь зрозуміти в більш короткий термін, що вони вміють. Більше місяця користуюсь сироваткою та кремом від Some By Mi; і оскільки процентний вміст ретинолу в них і засобах Hanskin однаковий - я не відчула різниці. Але, відчуваю, що Some By Mi все ж лишиться моїм фаворитом. Порівняємо пізніше в дописі.

Тепер коротко про нові продукти: HANSKIN - новий для мене корейський бренд доглядової косметики. Судячи з їх сайту можна зрозуміти, що вони спеціалізуються на активах - вітаміні С, А, кислотах та керамідах. А ще - мають трішки декоративної косметики.

У мене - два продукти з лінійки Vitamin A Glow Retinol; де ретинолу - 0,1%. Сироватка йде з помпою, що дуже зручно та більш практично для даного активу, чим ці всі піпетки); має шовковисту текстуру та помірно поглинається. Її потрібно справді дуже мало, інакше буде котитись як перекотиполе. Я оце вчора спішила і себе насмішила. Хотіла поскоріше, а вийшло як завжди: пішла вмиватись і все заново; бо сироватка почала скочуватись через надмірну кількість та неспроможність поглинутись.

Кремчик має дуже цікаве пакування! Кришечка на защолці, а сам засіб також має дозатор, тільки по середині баночки [є на фото]. Не скажу, що це суперзручно (бо воно вистрілює деколи, або дозує не знати як і скільки), але зато дуууууже цікаво. Приємний по текстурі та поглинається краще чим сироватка.

Гарного вам вечора та до зустрічі в наступних дописах!💕