Моя велика колекція VS

Привіт!

Я обожнюю засоби та білизну від VS. Звісно є засоби які я купую на постійній основі і вони мені подобається, а є і такі які придбала, а потім розчарувалася. Тому ділюся з вами що варто купити, що ні.

1. Це новинка від VS шампунь для блиску волосся Soft shine , я чесно кажучи віднеслася до нього скептично, але на моє здивування він виявився дуже класним. Волосся дійсно блистить, зволожене , розсипчасте , гладеньке , що навіть можна використовувати без маски чи кондиціонера. Точно куплю ще.

2.Скраб honey&lavender, він цукровий середньої абразивності , запах просто неймовірний , заповнює ванну кімнату і залишається на шкірі ( чесно хотіла б мати такі парфуми 😁) він залишає як маслянистість на шкірі, за рахунок цього шкіра дуже м'яка та зволожена.

3.Олія для тіла Lavender&vanilla jojoba oil, замовляла на зимовий період для кращого зволоження, запах на висоті , швидко вбирається, але упаковка явно мінус , бо вона протікає . Не повторила б , бо коштує дорого, і половина засобу витекла через такий непродуманий дозатор.

4.Скраб Aloe Water& hibiscus, взагалі не зрозуміла цей продукт : консистенція як крем гель з маленькими скрабуючими частинками , але він настільки легкий, що його навіть пілінгом не назвеш. Користуюсь ним щодень , бо він особо не скрабує, просто зволожує.

5. Мої місти , на літо обожнюю love spell з шимером , аромат дуже компліментарний . Jasmine rainfall більше нагадує парфуми , ношу його в холодну пору року. Sparkling creme солодкий дівчачий , для літа топ.

6. Лосьйони , це залишки , бо зимою я активно ними користуюся, вони швидко вбираються , не дають липкості , добре зволожують і гарно пахнуть. Velvet petals shimmer завжди купую на літо , використовую його замість парфумів , це один з топових ароматів VS і дівчата його обожнють , до речі він дуже стійкий. Sparkling creme легкий аромат , можна наносити ввечері перед сном , душити чи заважати цей аромат точно не буде.

Що мені не сподобалося це шимерні блиски та дезодоранти , взагалі не рятують від потовиділення.