Протерміновані викидушки

1. Тонер від Christina Illustricus. Купувала давно і бездумно використовувала. Пізно прочитала, що він кислотний, а використовувала його для денного і нічного догляду без SPF😷. Мав липкий фініш, ніжний аромат не "б'є в ніс". Від використання не отримала позитивного враження, але це можливо від не правильного використання. Не планую повторювати покупку.


2. Скатка-пілінг від Mezo Bioelita, білоруський брен, купувався до Великої війни коли продукція була в вільному доступі. Пам'ятаю він був дуже популярний і доступний по ціні. Використовувала не часто, бо пізніше виявилось, що дрібні скрабуючі частинки шкідливі для шкіри обличчя, але ефект мені подобався.


3. Eveline organic крем для обличчя. Отримала в подарунок. Не люблю коли роблять такі подарунки без розуміння моїх вподобань. Склад не дуже хороший, використовувала 2-3 рази бо було відчуття стягнутості та маски. Запах якогось смальцю😅


4. Пінка від Sane з протеїнами пшениці 3%. Теж використовувала дуже мало. Зручний дозатор, нейтральний аромат, але знову ж не підійшов для моєї шкіри. Після вмивання відчувала ніби шкіра стала ще брудніша і стандартно - стягнутість моєї комбі шкіри. Купувала ще в 2021 році, тому до цього часу можливо і дія змінилась, бо бачила багато хороших відгуків.

Спеціально приберегла баночки для фото щоб поділитись власними враженням. А тепер їм час на смітник😊

Продукти для цього looks