1
/1
#lovemakeupclub
Почну з того, що на сьогоднішній день мені вже 47 років! І майже увесь цей період в мені іде боротьба за те, аби полюбити свою зовнішність. Ні, мені нічого не бракує. Часто відчуваю на собі захопливі погляди зі сторони оточуючих. Кажуть, що я гарно виглядаю. Від природи маю виразні риси обличчя, чіткі брови, великі губи, довге густе волосся, білі рівні зуби, висока, довгонога... Тож у чому причина сумнів? А ось чому. У підлітковому віці ми всі і так надто критичні до себе. А коли ще сумніви навіює тобі твоя мама, це взагалі. Так ось мені говорилося, що у мене задовгі ноги, накачана попа і основне - завеликі губи, хоча все це ніяк не виходило за межі норми. Зараз все ок! Бо багато хто мої природні принади досягає косметологічними втручання. Мені ж подолати інколи сумніви допомагає мінімум косметики- улюблена туш Vivienne SABO Cabaret i бальзам для губ Nivea Black berry shine. Дякую, що дочитали мою сповідь. Якщо мій коментар перегукується з вашим життям або став вам корисним, поставте, будь ласка, вподобайку.
#lovemakeupclub
14 лютого, 2023
Коментарі (0)