1
/1
Перше літнє замовлення
Привітики! Вже зовсім скоро я повноцінно повернусь до клубу, бо дороблю усі завдання по навчанню🥹 А поки хочу поділитись своїм невеличким літнім замовленням, в якому більшість засобів я вподобала собі з дописів дівчат🥰
- Tesori d`Oriente Vaniglia E Zenzero Del Madagascar. Скоро вже закінчиться мій гель для душу тому вирішила замовити цей. Аромат мені дуже сподобався, солодкий, але в міру, я б описала його як приємні чоловічі парфуми + ваніль.
- Відновлюючий комплекс для волосся з шовком CHI Silk Infusion (міні). Давно вже хотіла спробувати цей засіб і нарешті придбала, він має аромат більше схожий на чоловічий, але дуже прижмний.
- Bibliotheque de Parfum Silence Парфумована вода. Взяла пробник бо піраміда зовсім не типова для мене. Аромат мені спочатку сподобався, але коли він розкривається то змінюється і мені нагадує бабусині парфуми, для мене такий аромат більше на осінь підійде.
- Паста для шугарингу тверда ViTinails. Ніколи не пробувала нічого подібного, але побачивши допис в клубі захотілось спробувати.
До пасти я взяла ще:
5. Шпатель косметичний для депіляції Панночка
6. Смужки для депіляції, білі, 100 шт. Divia
7. Зволожуючий крем після депіляції Caramel. В нього неймовірний аромат! Ніби якась свіжа випічка з апельсиновою цедрою🍊
Буду тестувати усі засоби та ділитись враженнями🥰
Ще хотіла запитати у вас пораду🥺 я вже давненько шукаю пудру для обличчя, можливо ви писали дописи про ту, яка вам дуже сподобалась, буду вдячна за посилання❤️
03 червня, 2024
Продукти для цього looks
Відновлюючий комплекс для волосся з шовком
CHI Silk Infusion (міні)
829
Немає в наявності
Коментарі (0)