#makeupwithonehand : 15хвилиний макіяж, що б зустріти робочий понеділок)

Відео формат - для мене це в новинку, але дівчата давно надихають це зробити, що я не втрималась. Весь макіяж зі зйомкою зайняв 15-18 хвилин. Вже, що правда в процесі монтажу, помітила що не нажала на запис під час макіяжу губ, але факт є факт : я завжди фарбуюсь однією рукою 😂 Ліва в мене існує що б щось відкрити чи потримати. Ось в цьому вона молодець 😂

Моїм першим етапом завжди йдуть брови і очі, а ось тон - завжди під кінець.

Для оформлення брів я використовувала олівець від Flormar Ultra Thin Brow Pencil 04 Dark Brown. На цей раз - не закріплювала гелем.

Для очей я обрала : бронзовий стік від Girlwod , матові відтінки з палетки Rimmel Magnif'Eyes Eyeshadow Palette Wow Edition ( в мене це 007 Crimson Edition) та хайлайтер від Wibo в якості блискіток.

Вибір туші на цей раз пав на O’BAYS Ultra Volume Mascara.

В останній час полюбляю використовувати базу Sane Illuminating Primer SPF 10. На ній будь який тон виглядає гарно і доречі не окислюється ( наприклад як цей від Loreal - саме на базі від Sane він ідеально мені підходить).

В якості легкого бронзеру я вирішила обрати NYX Professional Makeup Bare With Me Shroombiotic Cheek Serum. Текстура гелева, для мене спершу була незрозуміла, а зараз - найчастіше використовується. Рум'яна ( відрізок з нанесенням який я теж не записала) - з колекції Holi Pop.

Аромат дня : Unusual Flower Shop.

Закріпила все це діло фікс спреєв від Patricia Ledo.

Помада яка не попала на відео - моя улюблена помада олівець від Maybelline у відтінку 15 Lead The Way.

В макіяжі, можна справитися і однією рукою, а от для відео мені все ж таки потрібен асистент 😂

Продукти для цього looks

Палетка тіней для повік
Всі відгуки (2)
Sane Illuminating Primer SPF 10
Всі відгуки (7)
O’BAYS Ultra Volume Mascara
Всі відгуки (76)