Назад до природи : Моє маленьке поповнення косметички засобами від Mixtura

Відкривши пакування, перше що я пам'ятаю - це запах. Трав'янистий, такий знайомий, він відносить мене далеко за межі міста, залишаючи на самоті посеред галявини, на яку падає літнє сонце. Моє Полтавське коріння дає про себе знати, бо саме знайомий для мене ліс, холми та галявини цього краю, прийшли в мою голову побачивши це пакування. Те як запакован кожен товар, те який аромат стояв через сіно ... Це щось неймовірне. Отримувати засоби в подібному пакуванні - естетичне задоволення, яке вже ставить плюсик в карму бренду )) Відчуваю себе якоюсь лісною мавкою чи доброю відьмою ... Люблю таку естетику )

До мене приїхало 4 продукти ( якщо не рахувати чайок) :

  • Mixtura Santa Fe Cleansing Oil. Я навчилась користуватися подібними засобами, тому перестала боятися появи камедонів. А з запахом цієї - я б мабуть хотіла повну доглядову лінійку. Ще не тестувала, але понюхати то святе)
  • Mixtura Rosa & Wild Blueberries Face Mist. Ви знаєте як пахне трояндове варення? Ну ось такий самий аромат у цього тоніку. Максимально натуральний, знайомий і він буквально штовхає мене у минуле, у безтурботність.
  • Mixtura Soap Ocean. Там такий опис на зворотній стороні, що краще і не опишеш "Свіжість морського бризу, цитрусовий аромат - це ніби аромат свободи." В моєму серці ці слова дуже сильно відгукуються. Ще не відкривала, тому не можу описати аромат. Хочу сліпий затест зробити )))
  • Mixtura Lip Balm Citrus. Колись, моя подруга виготовляла натуральне мило, крема і була моїм "діллером" бальзамів для губ які я просто обожнювала. Ось цей - відчувається саме так на губах. А аромат ... Я хочу його з'їсти, бо він дуже нагадує мій торт який ми брали у день заключення шлюбу)))

Дівчата, то ж чайок ? Так? Бо я активно чую лемонграсс, чабер і інші трави які я полюбляю в трав'яних чаях))

Продукти для цього looks