Кріо-маска для обличчя Beauty Derm Icy Mint

Трохи поприбирала і зрозуміла що в мене ціла косметичка різних пробників, і мабуть, так, це буде моє натхнення написати відгуки хоча б на достойні))

Почну з кріо-маска для обличчя. Спочатку я думала що це тканина маска, але ні, це упаковка з гелем, упаковки вистачило на 2,5 раза користування (я не економила при нанесенні, наносила достатньо гелю на обличчя, і так, по дії використанню та ефекту схожа на тканину маску. Нанести на обличчя, потримати 15 хв та змити.
Всередині гель, дуже густий, по консистенції схожий навіть на желе (можливо тому, що в складі гель Алое Вера Листя).

Дуже відчувається запах ментолу. Я перед використанням упаковку не клала в холодильник, але ефект морозу на обличчі гарно відчувала. Перші 2 хвилини від ментолу очі сльозились (в мене очі чутливі до ароматизаторів тому багато кремів не підходять), але далі перестали сльозитись. Ходила з маскою, як в інструкції 15 хвилин і змила. Ефект: гладеньке обличчя, нема стягнутості, в результаті отримала освіжаюче обличчя, вранці від набряків як раз - для мене це відкриття, бо набряки дійсно бувають, а цей засіб як маленький порятунок, думаю для збільшення ефекту можна покласти в холодильник перед використанням:)
Ціна дуже доступна, ефект є, також у продажу гель доступний в тюбику та в упаковці, як у мене.

Продукти для цього looks