Oasis – цитрусово-трав’яний аромат від нішевого бренду Fantasy Community Perfumes

Останнім часом мені хочеться більше парфумів (певно, то дворічна перерва бере своє)), але купувати одразу повнорозміри, тим більше всліпу – завжди ризиковано, тому ідеально починати знайомство з новими ароматами саме з пробників😍.

Американський бренд Fantasy Community Perfumes давно завірусився в соцмережах, адже знайти якісні композиції за бюджетними цінами, погодьтесь, не так вже й легко). Мені дуже сподобалось різноманіття об’ємів та можливість обрати набір з 5 пробничків для того, щоб обрати саме той свій ідеальний парфум (ну, або парфуми))).

Я обирала саме літні композиції, які в мене асоціюються з легкістю, свіжістю та безтурботністю. Щоправда, є там один цікавий товариш, але про нього розповім в окремому відгуку Матвієць Яна 🐱 , це все через тебе😆)).

Герой цього відгуку - Oasis - зацікавив мене незвичністю нот, а також наявністю чорної смородини (щоправда, в піраміді вона не зазначена, але в описі є, і я її також відчуваю)).

Верхні ноти представлені бергамотом, апельсиновим цвітом та чорнобривцями

Ноти серця: лимон, жасмин, фіалка, цикламен, амбра

Базові ноти: ветивер, кедр, мускус

Але це не банальний цитрусовий «свіжак», яких багато на ринку, це доволі цікавий парфум з цілком унісексовим звучанням! На мені він одразу розкривається цитрусово-терпкими нотами, приправленими шершавістю смородини та духмяним зеленим листям. Далі я дійсно відчуваю чорнобривці (ніколи раніше не зустрічала цю ноту в парфумерії!), жасмін та фіалка пом’якшують звучання та додають краплю солодкості, але це точно не квіткова пудра - як я і казала, Oasis цілком можна уявити і на чоловіках, тому тут все в міру.

В базі аромат стає тихішим, легка деревина та відголоски зелені приємно обволікують і натякають на прохолоду літнього вечора. Насправді даний аромат для мене асоціюється саме з літнім вечором, сад, в якому росте духмяна смородина та квіти, багато зелені, що нарешті відпочиває після денної спеки та цитрусовий лімонад, який так приємно охолоджує та легенько щекоче ніс 🤩.

Стійкість на тілі на мені 3-4 години, далі парфум можна відчути, якщо піднести руку до носика. На блотері тримається і на наступний день, тож думаю, що на одязі також затримається надовго 👌.

Мені Oasis сподобався та підійшов, також маю сказати, що всі аромати з мого сету мають щось спільне, ніби почерк автора, який ти впізнаєш в його роботах. Парфуми небанальні, звучання стримане, проте глибоке та неординарне ❤️.

P.S. Відгуки на інші аромати бренду:

Полунично-мандариновий Long Island: https://club.makeup.com.ua/post/42383/

Легендарна Baccara Rose: https://club.makeup.com.ua/post/42170/

Confetteria (цитруси, груша та ваніль): https://club.makeup.com.ua/looks/41789/

Соковитий Mango Milk Shake: https://club.makeup.com.ua/post/41539/

Смачнющий абрикосий джем з трояндою Mad Jam: https://club.makeup.com.ua/post/41423/