Вечірня бьюті рутина : з Попелюшки до базових налаштувань)

Хто там хотів що б я почала відео викладати ? 😂 ЗА ЩО БОРОЛИСЯ І ВСЕ ТАКЕ 😂

Більше за все - я не люблю вечірню бьюті рутину, хоча для мене це найважливіший етап. Не люблю банально через те, що згадую про це занадто піздно.

Мої етапи догляду майже однакові кожен день, трошки відрізняються продукти.

Першим кроком йде демакіяж/змиття санскріну. Зазвичай це комбінація гідрофільної олії/міцелярної води і міцелярного гелю. Якщо я просиділа весь день вдома - йде звичайний засіб для вмивання))

Моєю улюбленою міцелярною водою вже довгі роки є - Garnier Skin Naturals. Ця рожева пляшечка вже класика і саме мені вона ідеально підійшла. В данному випадку я вирішила скористатися нею для демакіяжу губ. "Масочки" з цим засобом здатні роз'їсти знамениті помади від Мейбелін.

Sane Avocado Oil + Vitamin E Oleogel Cleanser - я збиралась відкласти в сторону на випадок якщо треба кудись поїхати, бо її розмір ідеальний для невеликого багажу.

Lirene Oh, Just Peachy! - мій постійний помічник для дбайливого очищення обличчя. Відчуваю що скоро поїде до пустих баничок ( але я в нього перелью шампунь де зломався дозатор 😂) . Треба внести в список купити новий, хочу доречі спробувати комбучу, по властивостям повинна бути однаковою.

Mermade Party Cake - солодка насолода для обличчя. Я користуюсь нею вчетверте, але поки не можу поділитися остаточною думкою, хоча спойлер : мені подобається))

Пара від FarmStay All-In-One 76 Green Tea Seed - зараз мій постійний догляд . Текстура сироватки допомагає заспокоїти шкіру, а невагомий крем наче охолоджує шкіру. Насправді, я інколи чередую сироватки, використовуючи свої інші фаворити, як доречі і креми . Все залежить від потреб шкіри в той чи інший час.

Крем для шкіри навколо очей Sane - моя база. Користуюсь ним на постоянній основі, як вдень так і вночі.

На ніч я використовую бальзам для губ від Dott. Текстура легка, невагома. Я інколи нашаровую, а потім прибираю те що залишилось. Така собі масочка для губ.

А ще почала привтчати себе до крем для рук. Нехтую і лінюсь, але стараюсь побороти себе ))