Як обрати сироватку для обличчя MERMADE?

Обрати правильну сироватку для обличчя може бути непросто, але ми пропонуємо кілька варіантів, які задовольняють потреби різних типів шкіри та допоможуть з вирішенням окремих проблем.

То яку ж сироватку обрати саме для твого типу шкіри? Ось рекомендації, які допоможуть зробити правильний вибір:

Якщо ваша шкіра потребує інтенсивного зволоження, то ультра зволожуюча сироватка-бустер 4D Hyaluronic Acid & PatcH2O стане вашим ідеальним вибором. Сироватка ідеально підійде для дівчат від 18 років, особливо для власниць сухої та зневодненої шкіри. Вона ефективно усуває сухість і лущення, та насичує вологою поверхню шкіри. Її переваги — багатий вміст зволожуючих компонентів, що відновлюють натуральний зволожувальний фактор. Має миттєвий та пролонгований ефект зволоження.

Якщо ти хочеш зволожити шкіру, відновити гідроліпідний баланс та захисний бар'єр — обирай сироватку Hyaluronic 💧

Сироватка, яка ідеальна для тих, хто бореться з подразненнями, висипаннями та почервонінням — заспокійлива сироватка Centella & Kombucha Extracts. Підходить для шкіри, схильної до подразнень та почервонінь, і для проблемної шкіри також. Рекомендуємо використовувати її з 18 років. Її легка емульсійна текстура з оксамитовим фінішем стане головною перевагою під час використання. Активні компоненти допоможуть відновити та заспокоїти подразнену шкіру.

Для зменшення проявів почервонінь та запалень, вирівнювання рельєфу шкіри обирай сироватку Take It Easy 🌱

Шукаєте засіб для боротьби з першими ознаками старіння шкіри? Тоді вам потрібна антивікова сироватка Snail Secretion Filtrate & Avocado Oil. Її унікальна формула з муцином равлика активно впливає на вікові зміни та допомагає відновити еластичність шкіри. Рекомендована для застосування з 25 років.

Для попередження вікових змін, вирівнювання рельєфу, відновлення захисного бар'єра обирай сироватку New Born 👶

А якщо потрібно покращити загальний стан шкіри та боротися з пігментацією, підійде вітамінізована сироватка Vitamin Complex А, Е, С, В5. Есенція насичена вітамінами, рослинними екстрактами багатими на вітамін С, та оліями природного походження. Вона сприяє покращенню стану шкіри, підтримує природний рівень зволоженості, та насичує шкіру корисними компонентами. Ідеальний вік для використання — 20-35 років.

Щоб забути про пігментні плями, тьмяність шкіри та її загальну виснаженість, користуйся сироваткою Energy Boost 🍊

І якщо шукаєте засіб, що надає шкірі сяйво та при цьому зволожує, то у вашій косметичці має бути сироватка-хайлайтер Silk protein & Mica. Це універсальна сироватка для всіх типів шкіри. Надає шкірі легке яскраве мерехтіння, а ще може бути використана як основа під макіяж.

Щоб доповнити образ та зробити його яскравішим, обирай сироватку Glow Up ✨

А яку ж обереш ти? Ділись з нами своїми враженнями та побажаннями!

Продукти для цього looks