Чому я зберігаю свою щітку у косметичці

Почну з того часу, як у мене був просто чорний гребінець, яким загалом я була задоволена і через колір, я не помічала забруднення на ньому.. все було добре. До того моменту, як я придбала рожевеньку Tangle Teezer, от на ній я помічала найменші прояви забруднення.
Трохи про моє волосся: воно пряме, наразі середньої довжини, густе, нормального типу. Насправді, мити та сушити його досить довга справа, тому я почала думати про усі чинники, які можуть сприяти забруденню, і думати що можна зробити, щоб волосся бруднилось менше.. І дійшла до аксесуарів.
Звісно, ніжний рожевий колір Tangle на це значно повпливав, адже неприємно бачити брудну щітку (зараз на фото ви можете помітити, що ця щітка всерівно з часом втрачає свій гарний вигляд). Ну і так я дійшла до того, щоб мити свою щітку після кожного миття голови, навіть якщо нею наносила маску. Для цього я використовую шампунь, гель для вмивання, чи чоловічий гель для душу (якщо він 3в1, то і щітку вимиє ідеально) і пензлик для нанесення фарби.
Та після хорошого очищення щітки, я всерівно помічала, що навіть просто лежачи на столі, на неї потрапляє пилюка, і вона може швидше бруднитись. Тому я вирішила зберігати її в окремій косметичці, і це справді допомогло, щітка довше залишається чистою, а чиста щітка = довше чистіше волосся.
Ну і звісно, хатинки щіток також потрібно прати час від часу, щоб все зберігалось у чистих, гігієнічних умовах 🩷.

Продукти для цього looks

Щітка для волосся