Confetteria від Fantasy Community Perfumes

Сьогодні хочу поділитись своїми враженнями від єдиного аромату з набору FCP, який я поки не хочу в повнорозміріl🙃. Вся справа в тому, що з ним в мене трапилось неспівпадіння очікування-реальність, але про все по порядку).

Що каже виробник? Confetteria - це унісекс аромат в напрямку квітково-фруктових.

Верхні ноти: Апельсин, Бергамот, Зелені ноти, Лимон.

Середні ноти: Жасмин, Кедр, Магнолія, Пачулі, Персик.

Базові ноти: Боби тонка, Ваніль, Геліотроп, Груша, Мускус

Судячи з опису на сайті та з піраміди це має бути парфум, що починається з гіркувато-свіжих цитрусових та зелених нот - і тут все так і є, одразу після нанесення я відчуваю гірчинку лайму з апельсиновою цитринкою, а також приємні та глибокі ноти зелені. Присутня також якась невагома пудровість, вона манить, обіцяє шикарне розкриття, але... його, нажаль, на мені немає(.

Через кілька хвилин після нанесення я чомусь відчуваю лише фруктово-мускусну суміш, дуже густу та настирну (в мене асоціація з Кірке) - і на цьому все. Далі майже немає розкриття, парфум ніби застигає і зовсім не змінюється. Дуже шкода, що груша, ваніль та боби тонка відмовляються повноцінно грати на моїй шкірі, тому що вони дуже пасували б до вибухово-цитрусового початку🙃. Тільки, якщо через деякий час після нанесення, близько піднести руку до носа, то можна віддаленно відчути грушеві нотки (як в Anais Anais Premiere Delice від Cacharel), чому ж вони настільки невловимі, ех(.

Але є в мене думка, що варто залишити пробничок до осені, тому що на моїй холодній шкірі є такий нюанс, коли в спеку навіть улюблені аромати можуть звучати спотворено (наприклад, з настанням весни я відкладаю флакон Lalique Amethyst Eclat, який в прохолоду звучить на мені ягідно-піоновим флером, а в теплі дні перетворюється на щось приторно-скисле та за півгодини злітає зі шкіри).

Тож, сподіваюсь, що Confetteria восени порадує мене тою самою грушею, приправленою ваніллю, та стане чудовим супутником для вересневих прогулянок🤗.

P.S. Відгуки на інші аромати бренду:

Полунично-мандариновий Long Island: https://club.makeup.com.ua/post/42383/

Легендарна Baccara Rose: https://club.makeup.com.ua/post/42170/

Соковитий Mango Milk Shake: https://club.makeup.com.ua/post/41539/

Смачнющий абрикосий джем з трояндою Mad Jam: https://club.makeup.com.ua/post/41423/

Цитрусово-трав’на свіжість Oasis: https://club.makeup.com.ua/looks/41302/