#bestvacationevermakeupclub

листопад 2022.

я влаштувалась на нову роботу, а постійні відключення світла та обстріли додавали ще більше стресу і на Новий рік вирішила поїхати до найкращої подружки в Ригу.

хоч це і не найтепліша країна, але з моїм приїздом температура була приємна, тому скориставшись цією можливістю ми часто гуляли, а коли така розкіш пропала, то ми постійно лежали в ліжку, дивились нетфлікс та щось готували.

Рига ще при першому знайомстві влітку 2022 нагадувала мені Київ. важко описати чим, але який же схожий вайб у цих містах. і от, прогулюючись сніжним містом, де гірлянди та святкові вітрини нагадували, що новий рік вже завтра, з'являвся натяк на посмішку, який одразу пропадав, згадуючи що відбувається вдома. важко дивитись на європейців, для яких наші реалії всього навсього заголовки в новинах.

я все життя займаюсь відеографією - це моє заспокійливе. і в цей раз не обійшлось без міні-влогу з цієї поїздки. так, трохи меланхолічний, проте відчуваєте атмосферу зимнього міста?

раз я згадала, що Рига для мене має відлуння Києва, то які ще міста вона може нагадувати?

1. Одеса! ну куди ж без неї? море - візитівка двох міст, яких об'єднує крик чайок та спокійний ритм.

2. Чернівці - схожі своїми старими центрами, бруківкою та архітектурою

3. Київ, само собою, а якщо точніше - район вул. Басейної. Рига має такий самий сучасний район зі скляними хмарочосами та невеликими будиночками під боком.

столиця Латвії така свіжа, простора та надихаюча.