Діти лісу: Перші жителі Вестеросу

16 червня стартував показ другого сезону пріквелу легенадарної Гри Престолів - Дім Драконів. Декорації та образи персонажів як завжди вражають. Але першими повноціними жителями Вестеросу - були діти лісу. Маленькі, зрістом не більше за дитину, Вони заполоняли ліси, бігали повз річки і болота і були в гармонії зі старими богами. Поки не прийшли перші люди і не почалась перша війна за владу. Як на мене - це одні з найдеоцінених персонажів всієї франшизи. Тож поки Таргарієни боряться за пристол, я вирішила перетворитися в одного з цих створінь, які доречі чимось нагадують наших мавок)

База: Для цього образу я використовувала дві бази. Першу - Sane Illuminating Primer SPF 10. Вона допомогла підсвітити обличчя і трошки вирівняти тон шкіри. Плюс цей продукт тримає на собі все інше ( треба мабуть зробити огляд, бо я так часто користуюсь, що ось ось закінчиться). Друга база - біла від Patricia Ledo. Мені потрібно було створити трошки гуманоїдний, магічний зовнішній вигляд. А відбілити шкіру це те що треба

Тон: його тут нема зовсім. Замість цього, я використовувала фіолетовий консилер, який на білій сюячій базі дає ефект холодг-ного сяйва і підтону ( ще б трошки синього і можна косплеїти Ходаків).

Очі: По-перше варто відмітити, що для макіяжу очей я використовувала три відтінки олівців від Maybelline : 922 Lavish Turquoise, 920 Striking Navy (розчарувала якість саме цього відтінку) та 901 Intense Charoal. Макіяж очей виконан різними палетками, то ж навіть не пам'ятаю яку використовувала більше.Стрілка за допомогою глянцевої підводки від Maybelline. Туш - L'Oreal Paris Bambi Eye False Lash Extra-Black . Брови оформила за допомогою L`Oréal Paris Brow Artist Xpert

Для губ я використовувала один з гелевих олівчиків Maybelline і синій пігмент від Lamel. Його ж я додала на скроні і на чорні плями на шиї. Поверх - використала прозорий блиск від O'Bays. Холодний відтінок блискіток в ньому, підкреслив магічність створінь, яких я хотіла відобразити )))

Продукти для цього looks

L`Oréal Paris Brow Artist Xpert
Maybelline New York Tattoo Liner
Maybelline New York Hyper Easy
L'Oreal Paris False Lash
Sane Illuminating Primer SPF 10
O’BAYS Diamond Lip Gloss
LAMEL Make Up HOPE Make Up Pigment