Все ще ловите на собі не дуже приємне амбре у спеку? Rexona допоможе!

Навіщо шукати кращий дезодорант, якщо його вже знайдено? 🤷‍♀️

Раніше на постійній основі користувалася кульковими дезодорантами Adidas, але після ребрендингу серії вони мене стали дратувати своїми солодкими нотками. Стільки всього перепробувала з доступних на ринку, що вирішила, щоб не забивати не працюючими дезіками поличку, спробувати стару, добру Rexona в оновленому форматі.

⚪️ Відчуття після нанесення?

Звичайні. При нанесенні дезодорант має молочно-прозорий відтінок, проте після висихання стає абсолютно прозорим, не лишає більшого нальоту. Під час сушіння, звісно, трохи відчувається, однак, це триває буквально кілька секунд. Не критично.

⚪️ Аромат

За цим параметром дезодорант більш, ніж повністю влаштував мене. Тому і захотілося написати цей допис. Його аромати в обох оновлених варіаціях свіжі, приємні, не різкі та ненав'язливі, як у більшості нудотних аналогів. Тут ставлю 10 з 10.

⚪️ Складові

На жаль, аналіз складу показує, що у дезодоранті є небажані компоненти, зокрема, солі алюмінію. Розумію шкідливість, але, на жаль, дезодоранти без солей алюмінію на мені просто не працюють 🤷‍♀️ А, пардон, ходити у спеку, оглядаючись та нюхаючи свої пахви якось не дуже хотілося б.

☝️Моі вимоги до кулькового дезодоранту:

✔️Надійний захист від поту та запаху

✔️Відсутність вологості

✔️Свіжий, ненав'язливий аромат

✔️Щоб не викликав подразнення

✔️Не лишав слідів на одязі

Rexona не потребує реклами, оскільки на ринку цей продукт існує давно і вже заслужила величезну кількість покупців. Я одна з них. Оскільки скільки не намагалася знайти для себе дезодорант краще за Rexona, то майже завжди поверталася до нього. Цей раз не став винятком.

А які дезодоранти любите ви? Поділіться, будь ласка! Так цікаво 🤓

Продукти для цього looks