1
/3
Від захвату до розчарування 1 місяць | Lamel Make Fly Lashhh Mascara
Так, уже був допис зі схожою назвою, і теж стосувався туші, тож виходить доволі символічно.
Сьогодні хочу дуже коротко розповісти про те, як ще одна туш спочатку викликала захват, а уже за місяць розчарування.
Подовжуюча туш з ефектом накладних вій Lamel Make Fly Lashhh Mascara потрапила до мене у боксі для тестування.
Допис тут - https://club.makeup.com.ua/post/38674/
Спочатку вона гарно промальовувала вії, розділяла їх, подовжувала. Вії виглядали шикарно, дійсно ефект накладних вій.
Однак уже близько за 2,5-3 тижні туш почала профарбовувати гірше. І зараз, трохи більше, ніж за місяць, туш почала склеювати вії, майже не подовжувати їх та наноситися комочками. Туш дуже погано сковзить по віях, почала осипатися. Тепер вії виглядають як палички, які навіть складно вкласти в одному напрямку.
Я це до чого. Мені здається, що на тестування саме туші було б доцільніше виділяти хоча б 3-4 тижні, аби краще зрозуміти її у ділі.
Як на мене, такий строк як місяць для нормального функціонування туші це досить мало. Тож виходить, що спочатку відгук не дуже справедливий 🤷♀️ На жаль. Але кажу як є.
Дівчатка, які зі мною довго, знають, що у разі зміни вражень від продукту я доповнюю допис. Що роблю і цього разу.
Сподіваюся було корисно. Фото, звісно ж, додаю.
19 червня, 2024
Коментарі (0)