Порожні баночки червня. Частина 1: Жіночі

Літо немов тільки почалося, а я вже збираю порожні баночки цього місяця:

1. Шампунь Garnier Fructis "Банан"
350 мл вистачило на 3 місяці не щоденного використання. Цілком непоганий шампунь. Добре промиває шкіру голови, не сушить. Обіцяного супер-зволоження не помітила. Аромат на любителя.
8/10 https://club.makeup.com.ua/post/34750/


2. Гель для інтимної гігієни Lactacyd "Антибактеріальний"
Це аптечний засіб. Lactacyd вперше спробувала за рекомендацію гінеколога і користуюсь ним майже 10 років. Баночки в 250 мл вистачає надовго. У мене були різні види Lactacyd, "Антибактеріальний" найбільше сподобався. Дає відчуття чистоти і має профілактичні властивості. З мінусів - відкриту баночку не зручно перевозити, дозатор не закривається повторно. Склад не натуральний.
8/10

3. Помада 2в1 Sheglam
Колір Soft Chai. Помада і олівець в одному засобі. Помада мені сподобалася більше, але й закінчилася вона швидко. Олівець товстий и досить темний. Текстури чудові, стійкі, не сушать губи.
8/10 https://club.makeup.com.ua/post/21051/


4. Пробник тональної основи Lancome
Відтінок 220С не підійшов світлій шкірі.
Тон виглядає дорого, гарно перекриває недоліки. Стійкий. Але, не кращий варіант для сухої шкіри. Потребує гарне зволоження. На кожен день його не раджу.
7/10 https://club.makeup.com.ua/post/41411/


5. Мініатюра парфуму Yves Saint Laurent Black Opium
Цей аромат не набридає мені роками. Кава і солодкі ноти - дуже гарні ноти аромату. Чудова стійкість. Це мініатюра 7,5 ml з набору Yves Saint Laurent. Зручний формат для сумочки і маленька витрата. Тільки-но кришка затерлася.
9/10 https://club.makeup.com.ua/post/16020/


6. Капсули для прання кольорових речей Tandil
Це вже другі капсули від Tandil. У комплекті 20 капсул. 1 капсула замінює: 65 г прального порошку, 25 г ополіскувача і 12 г засобу для видалення накипу. Аромат квітковий, легкий. Але на одязі залишається не завжди. З мінусів - підходить не для усіх пральних машин.
7/10

У наступній частині розповім про порожні баночки чоловіка, вони не менш цікаві.

Гарного дня🌸