1
/1
#charitybirthday
Приєднуюсь до такого цікавого челенджу і вітаю Olena ✨з Днем Народження!🥳
Досліджуючи тему соціально відповідальних бʼюті бізнесів я знайшла чимало інформації, яку ніде раніше не чула, але було й багато вже знайомої мені інформації.
Вирішила більш детально розповісти про два бренди, а про інші коротенько)
Yves Rocher
З перших днів війни Groupe Rocher та компанія «Yves Rocher Україна» прийняли рішення надавати гуманітарну допомогу постраждалому від війни цивільному населенню.
За майже увесь період війни (з лютого 2022 року по січень 2024) Yves Rocher Україна передали чимало допомоги, а саме: 280000€ фінансової допомоги, 459494 косметичних товарів першої необхідності та 77487 некосметичних товарів.
2024 рік розпочався з доставлення в Україну 11 палет гуманітарної допомоги, яку передав французький офіс Бренду Yves Rocher.
46 118 одиниць косметичної продукції першої необхідності було надано в благодійний фонд “Волонтерська спілка “Поруч” для подальшої доставки цивільному населенню в рамках гуманітарних місій в південні та східні регіони країни.
Я не є великим фанатом цього бренду, але користувалась неодноразово їх продукцією, в основному гелями для душу, я вважаю їх непоганими, але й не найкращими. Я люблю трішки інші аромати в засобах для душу, можливо я сама випадково кожного разу обирала невдалі запахи, або не випадково)
Garnier
Бренд Garnier у партнерстві з Energy Act for Ukraine Foundation у грудні 2022 року запустили соціальну ініціативу "Подбай про енергоживлення лікарень". Завдяки ініціативі вдалося зібрати 6 000 000 грн. В обласній дитячій лікарні в м. Чернігові тепер працює фотоелектростанція з енергоощадними системами, а також обладнане окреме відділення інтенсивної терапії новонароджених та недоношених дітей у стаціонарі. В Іванківській центральній районній лікарні встановлена фотоелектростанція з енергоощадними системами, обладнані хірургічні відділення та відділення інтенсивної терапії.
З продукцією бренду знайома вже давно і користуюсь не один рік, найулюбленішим є бальзам-ополіскувач для нормального волосся "Алое Аква Бомба", вже декілька років я радію мʼякому волоссю після його застосування.
Перейдемо до брендів, про які розповім коротенько:
Estée Lauder
Французький бренд косметики, який припинив продажі у росії, закривши свої магазини. Благодійний фонд компаній Estée Lauder Companies (ELCCF) уже виділив 1 мільйон доларів США на підтримку заходів з надання допомоги в Україні, і компанія передає продукцію ELC тим, хто потребує.
Продуктами цього бренду не користувалась, але неодноразово чула позитивні відгуки.
Shiseido
Японський бренд декоративної і доглядової косметики. Пожертвували Україні 1 млн євро через ООН. Косметична компанія передала 50 тис. одиниць засобів для щоденного догляду, а також предметів першої необхідності — дитяче харчування, що пожертвували працівники компанії.
З косметикою бренду не знайома, але парфуми Shiseido Ever Bloom маю і дуже задоволена ними.
Amway
Amway Україна надає гуманітарну допомогу, надсилаючи продукцію (харчування, напої, засоби особистої гігієни, вітаміни й дієтичні домішки для дітей і дорослих) лікарням, дитячим будинкам, волонтерським організаціям.
З продукцією бренду я знайома дуже добре, використовувала багато засобів як косметичних, так і для прибирання квартири.
Medik8
Британський хед-офіс бренду Medik8 пожертвував 15 тис. фунтів для підтримки України. З перших днів війни компанія підтримує українських захисників та волонтерів. Частину з отриманих від продажу коштів вона передає благодійним організаціям, які допомагають постраждалим через війну українцям, а також фонду, що опікується жінками з раком молочної залози.
Matrix
Бренд Matrix, об’єднавши зусилля з Благодійним фондом "Твоя опора", у грудні 2022 року запустив благодійну акцію "Краса, що дбає" та направив 1 000 000 грн для допомоги внутрішньо переміщеним особам.
Впевнена, що можна ще дуже довго перераховувати бренди, їх допомогу, соціальні ініціативи та благодійність!
Дякую за увагу❤️
20 червня, 2024
Коментарі (0)