#charitybirthday

Вітаю зірочку Olena ✨ зі святом ! 🤩 і також долучаюсь до цього челенджу 💕

Напишу від себе , без Гугла , про два бренди які точно знаю вже по років 20, так так , не менше , знаю асортимент , продукцію і ті добрі справи що робить бренд 💜

1. Lush

Думаю всі знають Лаш , ну складно не знати цей бренд , навіть якщо він не подобається , ви точно бачили ці ароматні магазини, бо ці дивні гелі, пінки , маски і тд так і манять спробувати продукцію )

Та і наші багато брендів м'яко кажучи надихались Лаш створюючи своє.

Цей Бренд родом з Англії , вони еко, веган , нейкед, все мега сертифіковано, екологічно чисте.

але.... Перше , що рідко зустрінеш , у них продукція закуплена по правилам Справедлива торгівлі . Ось у вас є щось , крем наприклад , з маслом какао. Ви задумувались як , де і у кого воно закуплене ?

Не в плані чистоти, а в плані вимушеної праці.

Ось Лаш закуповує все тільки про правилам Справедливої торгівлі, а це значить , що будь-яка сировина, ті ж зібрані какао-боби , були гідно оплачені працівникам, не використовувався майже рабська праця за 1$ в день під сонцем , галузь яка зібрала сировину дотримується трудового кодексу для своїх робітників , і їх праця гідно оплачується.

Це реально важливо , особливо в світі Фаст-фешн.

За роки користування продукцією ,я бачила кожен рік різні акції: то спасіння орангутангів (бо через дешеву пальмову олію вирубують ліси де вони мешкають), і рідких акул , за якими полюють, і була ініциатива для допомоги рукокрилим в Україні (летучі миші).

Всі баночки бренда можна ім же здати на переробку та отримати подарунок ♻️

Також у бренда є постійний продукт charity pot , крем , Всі прибутки від якого спрямовані на благодійність і периодично подібні продукти випускають як лімітки .

Бренд містить повний асортимент догляду за шкірою , волоссям , а також парфуми і огромний вибір засобів для ванн. 🫧

2. Avon

Ну тут також , хто не знає Ейвон? Мене інколи не те що ображає , але якось неприємно читати коли саме цей бренд порівнюють з чимось дешевим чи неякісним , можливо це він незнання .

Наприклад , в 2000 у бренда вже були парфуми з чистим інжиром , коли у інших брендів , спочатку ніша , в потім вже люкс вони почати з'явитись відносно недавно . І це кажу я, людина у якій є парфумерний досвід.

Часто парфуми Ейвон на 10 кроків вперед , особливо минулі , вони гідні конкуренти навіть ніші. Сучасні композиції є цікаві , але їх набагато менше . Бренд змінив склад багатьох продуктів , тепер їх засоби містять багато екстрактів та мають дійсно гарний ефект , а палітра тональних з більше 40 відтінків є гідними конкурентами брендам у яких досі по 5-6 відтінків в палітрі.

Ейвон давно перераховує гроші в програми для жінок : Рожева стрічка та Проти насильства в родині , також періодично у них є свої благодійні ініціативи . Ну і тисячі робочих місць , що також важливо, особливо зараз.

Також вони відмовились від супер ретуші на фото і всі моделі в них - звичайної жіночної фігури , і не прям модельні. Цим бренд розвіює стереотипи про ідеальну зовнішність у всіх яку потребує суспільство. До речі така ж позиція і у Лаш.

Такі вийшли історії 💚 А Олену ще раз Вітаю зі святом 💐