#charitybirthday

Приєднуюсь до чудового челенджу❣️, та вітаю нашу красунечку Olena ✨ з Днем Народження🥳

Нажаль раніше я мало цікавилась такою інформацією(о крім продукції Dove), і тому більшість інформації взято з простору інтернету...

MAC Cosmetics: Програма VIVA GLAM.

Компанія MAC Cosmetics створила програму VIVA GLAM у 1994 році для підтримки боротьби зі СНІДом та ВІЛ. Співзасновники компанії, розуміючи масштаби глобальної епідемії СНІДу, започаткували Фонд M.A.C по боротьбі зі СНІДом. Особливість цієї програми полягає в тому, що 100% прибутку від продажу спеціальної лінії помад VIVA GLAM спрямовується на підтримку людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом.

Програма VIVA GLAM має значний вплив завдяки відомим особистостям, які брали участь у рекламних кампаніях, таких як Леді Гага, Памела Андерсон та Нікі Мінаж. Завдяки їхньому залученню, програма зібрала понад 425 мільйонів доларів США на боротьбу з ВІЛ та СНІДом.

і те що я і раніше знала це ...

Dove: Кампанія Dove Self-Esteem Project

Бренд започаткував кампанію Dove Self-Esteem Project, спрямовану на підвищення самооцінки серед молоді. Програма надає освітні матеріали, що допомагають боротися з негативними впливами медіа.

Також вони мають цілу бібліотеку ресурсів для батьків, вчителів та дітей щодо самооцінки і як її підвищити, зниження впливу негативних стереотипів і стандартів краси.

Отже, це все, дякую за такий челендж💞, було цікаво брати участь🌹